OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=OPTE-R-A

Znači Ćurki je štopao ovih dana. Totalno nepotrebno po meni.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Kako je počelo, izgleda da ce ovo biti jos jedan milijunski dan sto se prometa tice. 😉

Ovo je odlično. Stabilizacija iznad 3 kn i onda u nekom trenutku proboj. Lijepo i staloženo…za mahnitost ima vremena. A doći će.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Još 2 tjedna do izvjestaja za 1Q, odnosno 8 trgovinskih dana na ZSE (ukljucujuci danasnji).

Kupnja djeluje moćno i zainteresirano – iznad 2,9 kn na kupnji je preko 200.000 dionica, a iznad 3 kn gotovo 90.000 komada.

Ignore: KressoM, delux

I stari prijatelj sa čuvenih okruglih 10 tisuća komada…
Gledam TA, niti kupiti, niti prodati, sell signal i buy signal na par lipa razlike. pa je valjda najbolje stajati sa strane.
Što kažu znalci ?

Mislim da ste Vi poprilični znalac, šta Vi mislite? Samo gdje vi vidite sell signal?
Lijep pozdrav

Na intraday grafu.
Al’ za par lipa ne zadajem nalog 🙂
Inače.. mislim ništa.. i vjerujem nikome !
🙂

Intraday graf i ZSE… to mi je malo oksimoronski 🙂 Šira TA može dati nekakve naznake tipa gdje je jači otpor kojeg treba slomiti tj. gdje je podrška… ali intraday stvarno mi ništa ne znači 🙂

Sitni tajm frejmovi su nebitni u ovom trenutku. Ali morate početi vjerovati, i uklopiti se u 90% većinu. Blago onom koji vjeruje a ne vidi, ili čuje a ne vidi, ustvari vidi a ne vidi nit čuje.

O veliki Bože burze pomogni nama imaocima jer mi vjerujemo u rast. A nevjernicima udjeli mrvice. Svakom prema vjeri njegovoj piše u svetoj knjigi.

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=OPTE-R-A

Znači Ćurki je štopao ovih dana. Totalno nepotrebno po meni.

Iskipano oko 80.000 komada po bidu. Izgleda da se opet aktivirao na prodaji…

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close