@rambo
danas nije još ni bilo H naloga….obično se pojavi kasnije, valjda kad se managerčić probudi, doručkuje, popije kavu pa krene tipkati 😉
Zorane, bio je na 2.88 sa 38.000 komada, ali ga se počistilo po kratkom postupku. Mislim da je to to. Naravno, uvijek nam još ostaje RBA sa svojim povremenim prodajama, ali 90% sam siguran da je sa ovim mirovinac vani.
Zorane, bio je na 2.88 sa 38.000 komada, ali ga se počistilo po kratkom postupku. Mislim da je to to.
nisam pratio, je li tih 38.000 komada bilo vidljivo na prodaji?
Zorane, bio je na 2.88 sa 38.000 komada, ali ga se počistilo po kratkom postupku. Mislim da je to to. Naravno, uvijek nam još ostaje RBA sa svojim povremenim prodajama, ali 90% sam siguran da je sa ovim mirovinac vani.
Da, ili su vani ili još imaju nešto malo.
Mislim, nisu oni puno ni imali a kupaca ima…
@naim
počisti to na 2,90 kn pa ćemo odmah vidjeti tko je u pravu 😉
23.000 komada počišćeno sa 2.90, još mu je ostalo cca 34.000 ako nam je procjena ispravna. Pitanje je samo hoće li se pojaviti JOŠ koji skriveni kad se ovaj isprazni…
Pa sto ako se pojavi?
Uvijek je neko pitanje… i uvijek isti filozofiraju oko istih tema, a cijena se svaki put iskonsolidira i ide dalje. .
Mogla bi ubrzati kupnja… još da ovaj usahne s tim skrivenima… ali neka. Još nešto dana pa objava rezultata.
To je zbir od 5 naloga koji skupa čine tu količinu.