OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je već sve tako predvidivo da postaje dosadno.
Valja se nama do 01.07. zabavljati negdje drugdje.

skriveni prodavač je sad na 2,90 kn….

Ma ko ga šiša.
Neka proda to što ima i bok.
Prije objave FI, po mogućnosti.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

neka iskrca po bidu pa da dokupimo po diskontu, a ne ovako bezveze štopati cijenu

Najvjerojatnije i hoće ako je suditi po prethodnim danima…

Jedna dionica danas prodana po 2,80 uz naknadu od trideset do pedeset kuna (naravno koju prodavatelj ne plaća). Zar to nije dovoljno “malim” dioničarina da ne prodaju dionicu bud zašto? Ako mi može netko od uvaženih forumaša koji nagovaraju na pad cijene da mi odgovori.

Steta sto onaj trejder koji je jutros prodavao dionice po 1,76 i 1,78 nema vise dionica jer bi ih sada mogao prodati 10 lipa skuplje. 😉

A zašto bi to radio kad je cilj prodati što jeftinije?
Nema uopće dileme da se mogao naručiti pozitivan članak negdje o poslovnom preokretu, skoroj prodaji, portret managera itd. i cijena bi zbog dolaska desetaka novih kupaca otišla na 4-5 kn, otresti se i bok.
S tom količinom koju su imali svašta su mogli.
Ali ne, vlada totalna omerta. Ne piše se ništa.
Prodaje se po sitno. Za što niže.
Više manje svima je jasno zašto.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Sve u svoje vrijeme.

Misliš po 0,76 i 0,78?

Daj je meni to, na čemu ste vas dvojica…

Mi smo na Optimi. A vi?
Dobro tipfeler, 2,76 i 2,78. To je ocito bilo jasno svima osim vama.

Ono što me veseli u ovoj priči je očiti angažman oko prodaje. S čije strane i na čiju inicijativu dolazi (Zaba, HT, ….) nije ni bitno. Napucavaju izvještaje i pripremaju je za udaju tako da gradske/državne institucije prelaze na Optimu u godini prije prodaje. Čisto sumnjam da je to slobodno tržište na djelu. Jedino se bojim da te fore nisu već davno pročitane. 🙂

New Report

Close