OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tukci na prodaji očito ignoriraju moju zastavicu. Medjutim to govori više o njima nego o zastavici. Slika za ove navijače prema doli koji nemaju pojma šta je zastavica u TA.

Tukci na prodaji očito ignoriraju moju zastavicu. Medjutim to govori više o njima nego o zastavici. Slika za ove navijače prema doli koji nemaju pojma šta je zastavica u TA.

pa što čekaš? ispiši sama kupovni nalog i počisti 100.000 komada do 3,10 kn i ostvari svoju prognozu 😉

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Hmm da, vidiš to mi nije palo na pamet.

Sad je ostalo 624 komada na 2,98 kn pa kad se to počisti vidjet ćemo kolika je količina iza, pod uvjetom da je kao jučer stavio 5% kao vidljivo.

Ignore: KressoM, delux

Dakle, ako je vidljivo 5124 komada i to je 5%, onda je nalog teži ukupno oko 100.000 komada. Mora biti da izlazi fond….

Ignore: KressoM, delux

Čista blokada, čim netko takne ovoga na 2.98, odmah reakcija par lipa niže…

po meni netko veci je kupovao do ko zna koliko par stotina tisuca (sigurno i utjecao na zadnji skok) i ocito mu odgovara ova cijena za solidnu zaradu pa sada iskrcava da pobere, ne cekaju svi sv. petra da pokuca..

što se tice prica o skrivenim nalozima imam i ja jednu.. prije 2-3 dana sam gledao zabu bas na zatvaranju i pred sam kraj se na prodaji otkrio nalog od 30 000..na zadnjoj cijeni 1-2sec i nakon toga je bilo sve ugaseno.. pa mozda je i to nacin ali na kraju trgovanja za viditi nalog naravno ako se ne makne na vrijeme

Pazite se da ne procuri

Pazite se da ne procuri

[/quote]
A već je procurilo, tu negdje. Nego ovaj Pat je vjerojatno Bat, a lako je moguće normalno, sto bi značilo da je moguć pad i do 2,30-2,10 ako se realizira. Utješno je jer je to ipak Bullish uzorak. Medjutim meni bi osobno bilo draže ovo iako je ovo bearish. Ali bearish i bullish su ipak na kratkoročnoj bazi.

Ovdje čini se svi mogu o svemu pisati, doslovce, osim mene…
Kolege, pogledajte u knjigu , 125 kn , plaćanje on line, dostava on line.
Od kako redovno gledam u knjigu mirnije spavam.

Možda si samo zločesta?!
Koju knjigu?

New Report

Close