Tukci na prodaji očito ignoriraju moju zastavicu. Medjutim to govori više o njima nego o zastavici. Slika za ove navijače prema doli koji nemaju pojma šta je zastavica u TA.
Tukci na prodaji očito ignoriraju moju zastavicu. Medjutim to govori više o njima nego o zastavici. Slika za ove navijače prema doli koji nemaju pojma šta je zastavica u TA.
pa što čekaš? ispiši sama kupovni nalog i počisti 100.000 komada do 3,10 kn i ostvari svoju prognozu 😉
Sad je ostalo 624 komada na 2,98 kn pa kad se to počisti vidjet ćemo kolika je količina iza, pod uvjetom da je kao jučer stavio 5% kao vidljivo.
Dakle, ako je vidljivo 5124 komada i to je 5%, onda je nalog teži ukupno oko 100.000 komada. Mora biti da izlazi fond….
po meni netko veci je kupovao do ko zna koliko par stotina tisuca (sigurno i utjecao na zadnji skok) i ocito mu odgovara ova cijena za solidnu zaradu pa sada iskrcava da pobere, ne cekaju svi sv. petra da pokuca..
što se tice prica o skrivenim nalozima imam i ja jednu.. prije 2-3 dana sam gledao zabu bas na zatvaranju i pred sam kraj se na prodaji otkrio nalog od 30 000..na zadnjoj cijeni 1-2sec i nakon toga je bilo sve ugaseno.. pa mozda je i to nacin ali na kraju trgovanja za viditi nalog naravno ako se ne makne na vrijeme
Pazite se da ne procuri
Pazite se da ne procuri
[/quote]
A već je procurilo, tu negdje. Nego ovaj Pat je vjerojatno Bat, a lako je moguće normalno, sto bi značilo da je moguć pad i do 2,30-2,10 ako se realizira. Utješno je jer je to ipak Bullish uzorak. Medjutim meni bi osobno bilo draže ovo iako je ovo bearish. Ali bearish i bullish su ipak na kratkoročnoj bazi.
Ovdje čini se svi mogu o svemu pisati, doslovce, osim mene…
Kolege, pogledajte u knjigu , 125 kn , plaćanje on line, dostava on line.
Od kako redovno gledam u knjigu mirnije spavam.