OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

netko lijepo lupa po prodaji, 60 000 komada u par minuta

Nisam ja baš neki trejder… pa se čudim.
Onaj tko prodaje… kao da je naumio prodati što jeftinije. Da se makne sa tim skrivenim nalozima i sa fibbo razina prodao bi i skuplje. Ovako čovjek baš izgubi volju.

Ponekad sam vidio da se na aukciji količine znatno povećaju, pa mi se čini da se tada skriveni razotkriju. Nažalost, nremam načina potvrditi jel to zbilja tako…

Tu se očito ekipica upire da održi cijenu jer zna da ako je probiju, a probit će je, onda će kontrola cijene pred scenarij prodaje ići “malo teže”.

Ja samo ne znam sto regulator radi jer je prilično jasno da se nerijetko isti igrači dobacuju dionicama i kontroliraju cijenu.

Ako se pitate tko prodaje, bacite malo pogled na istovremeno mijenjanje naloga na PTKM (ask) i dopunjavanje količina na OPTE (ask) i onda bacite pogled na to tko je prodavao PTKM zadnjih dana:

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idDrz=1&idNac=2

…bit će da raifeisen opet skraćuje poziciju….

Kako ne daju preko 3 kn, čudo jedno. Ovo valjda ima samo na ZSE da prodavač ne želi dobiti više za ono što prodaje, nego želi što nižu cijenu?!?

Ignore: KressoM, delux

Vrh je bio na 3.30. Sad kad ju je stabilizirao prodaje. Na 3.30 ne bi mogao toliko uvaliti kao na 3 kn.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Vrh je bio na 3.30. Sad kad ju je stabilizirao prodaje. Na 3.30 ne bi mogao toliko uvaliti kao na 3 kn.

Uvaliti čega?

Jel tebi jasno da se ne trguje s vise od 1-2 milijuna komada dionica i da ozbiljne prodaje nema. Većina investitora je ovdje već godinama i ostat će do kraja ili barem dok približno ne naplate ono sto su izgubili na obveznicama.

Ako se pitate tko prodaje, bacite malo pogled na istovremeno mijenjanje naloga na PTKM (ask) i dopunjavanje količina na OPTE (ask) i onda bacite pogled na to tko je prodavao PTKM zadnjih dana:

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idDrz=1&idNac=2

Objasni sta oces reci?

Jeste li culi za OptimaKLUB?

OptimaKlub je mobilna aplikacija. Preuzimanjem na smartphone i jednostavnom registracijom mozete kupovati po povoljnijim maloprodajnim cijenama.Trenutno je ukljuceno 30-ak partnera: Crodux, Uniline, Euroherc, Offertissima, Ghetaldus optika, Tepih centar, KTC…
Dovoljno je pokazati aplikaciju na prodajnom mjestu i ostvariti popuste.

https://www.optima.hr/akcija/optimaklub

3 kn su postavljene kao target za istovar. U to je vjerujem ukalkuliran i dobar 1q. Za preko treba novi impuls, ovo gorivo je ispuhano.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

New Report

Close