OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kod agrama minimalno 5% mora bit vidljivo i kolicina minimalno 10 000 eura

Ignore : renči

http://www.zse.hr/userdocsimages/objave/idCjenik/2017/Trgovinski_prirucnik.pdf

Kaže priručnik:

5 Nalog sa skrivenom količinom
Prilikom unosa naloga sa skrivenom količinom njegova minimalna vrijednost mora iznositi najmanje
10.000 eura preračunato po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke.
Prilikom unosa naloga sa skrivenom količinom financijskih instrumenata, vidljiva količina mora iznositi
najmanje 5% od ukupne količine navedene u nalogu.
Nalozi sa skrivenom količinom nisu podržani u trgovini strukturiranim proizvodima i pravima.

Ako hoćeš efikasno ubiti momentum, stavi skriveni nalog. Nema drugog objašnjenja.

Ako hoćeš efikasno ubiti momentum, stavi skriveni nalog. Nema drugog objašnjenja.

Vidjet ćemo koliko će mu vremena to još uspijevati jer iznad 2,50 kn je na kupnji preko 360.000 dionica (cca 1 milijun kuna) 😉

Ignore: KressoM, delux

ja sam potpuno neinformiran, može mi netko objasniti. Sad gledam i najniži nalog je 2,98 (2557 komada) onda 3 itd. kako vi vidite da je skriven nalog, količina itd?

Ja sam pitala isto, pa me moderator obrisao.
Pitam ponovno, kako vidite skrivene naloge ?
Jasna mi je suština naloga…. i kako se postavlja… nije mi jasno kako ga vidite.
Ili o njemu posredno zaključujete ?

Viidmo ga tek kad netko kupi vidljivu količinu a kad ono stvori se nova u isti mah.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Ne gledalici nema posebna oznaka za skriveni nalog, bar ne kod mene, pa se to vidi kad netko skine svu vidljivu količinu, a ostane još dionica na prodaji ili kad skine više od vidljive količine…

Ignore: KressoM, delux

gotovo….skriveni nelog je probijen-počišćen

Hvala svima.
O njegovom postojanju zaključujete dakle posredno, gledajući u monitor.

Kad je skriveni počišćen, u 95% slučajeva na ovoj vrijednosnici postavlja se novi, samo par lipa više. Uglavnom dionica je na promatranju.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

New Report

Close