OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao da se opet sprema katapultiranje? Ispratimo situaciju… 😉

Ignore: KressoM, delux

zanimljiva trgovina ovdje zadnjih dana.. miljunski prometi promjene se ne vide u top 10.. osim što RBA prodaje neke male količine.. veći kupci kupuju ili mali dioničari nagruvali ove miljunske promete.. ostaje da vidimo

@rambo5
Pa kažem ti da ekipa tako izbija dionice iz ruku drhtavim ručicama. Kad završe s time, kreće gore.

Mislim da je većina ekipe ovdje krivo fokusirana.
Naravno da su FI i buduća prodaja bitne stavke, al još važnije od toga je pratiti kako se firma razvija.
Kolega @tizian je ovdje iznio puno korisnih informacija vezanih za samu kompaniju iz kojih proizlazi da se ovdje radi o rastu na zdravim temeljima, a ne samo o “brušenju” FI radi procesa prodaje.
Procjena je ionako samo nekakav “okvir”, bitnije je da firma ima jasan plan, organizaciju i viziju kamo ide.
Rast treba proizlaziti iz kvalitetnog poslovanja koje moraju osjetiti kako potrošači tako i investitori.

Jao što je naporan ovaj s 40 milja komada.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

@avax10 Ili ekipa želi da se njima izbiju dionice iz ruku od strane drhtavih ručica, a kad završe s time, kreće dolje? 😉

Milijun i stotinu pedeset tisuća kuna prometa.
Najveći promet danas na burzi ostvaren je na dionici optime.

Kolega rambo, siguran sam da mali ne kupuju ove količine (oni su kupovali ili prije na ovim cijenama ili na 1.6-2.8kn).
Ovim igricama nema šanse da navlače ikoga na kupnju jer nema baš nekog smisla.
Ne kažem da nisu moguće druge igre, ali te koje Vi navodite, teško.

da, velik promet i 6% rasta…. fantasticno…najbolja dionica na ZSE.

Meni danas ovo sliči na istovar, tako da sam odlučio ne riskirati i rasprodati dokup. Kad se makne suport sa 2,9 kreću belaja. Vraćam se tek ako pređe cijena 3,30, do tada samo gledam. Donju cijenu za ponovni ulazak nisam još odredio.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Dobro je to da vas što više sada izađe, lakše će kasnije šibnuti prema gore 😉

Svi nešto komentiraju, i ja ću.
U pravu ste, mali su ovdje oduvijek, i svezali su se kuhinjskom krpom za radijator da se odupru iskušenju 🙂
Ovo veliki trguju, ili bolje rečeno prebacuju, školski.
To je moje osobno mišljenje, a prava je istina da u stvari ne znamo.
Jer ni trejderi danas nisu ulazili, u ovakve dane oni ili izlaze, ili stoje sa strane.

New Report

Close