Pozdrav,
može mi netko objasniti proceduru prodaje s ovom firmom. Nisam baš pročitao sve postove a zanima me sljedeće, ako proces prodaje počinje za 3 mjeseca a krajnji rok je 2021 kako onda ide taj proces? Hvala
sta misli ekipa za 20.tak dana izvjesce di bi mogla dionica bit?
Kad gledam samo poslovanje iz 1.kvartala 2018 god. i ono što se očekuje u 1 kvartalu 2019 po meni moguće čak 4-4.50 kn…mada nikad ne znaš.
Naravno, bez da gledam sad procjenu vrijednosti do 30.06.2019 i međunarodni natječaj u siječnju 2020.
sta misli ekipa za 20.tak dana izvjesce di bi mogla dionica bit?
Bude li FI pozitivno kako se očekuje, realno bi bilo 4 kn. O dodatnoj premiji na tu cijenu prilikom prodaje firme, bit će prilike komentirati nakon toga.
Pozdrav,
može mi netko objasniti proceduru prodaje s ovom firmom. Nisam baš pročitao sve postove a zanima me sljedeće, ako proces prodaje počinje za 3 mjeseca a krajnji rok je 2021 kako onda ide taj proces? Hvala
Do 1.7. elaborat.
Do 1.1. natječaj.
U 2020 se treba realizirati prodaja.
Može se razvući do 2021.
Može se razvući ako ne bude ponuda/interesenata na natječaju što nije baš realna opcija. Ali moguća je.
@Zločesta,
Slažem se. Čekamo procjenu do 01.07. pa ćemo biti pametniji. Da li će vrijediti više ili manje od 7.31 tj. toliko su je procijenili prije pripajanja H1. E sad bi trebala ipak vrijediti više a i ovu procjenu radi neovisni procjenitelj a ne sama Optima ili Ht.
Treba ipak pričekati pa da vidimo što će napisati/procijeniti….
Hvala. I još jedno pitanje, ako se ponuđač dogovori s najvećim vlasnicima tipa ZABA-e da kupi paket večinskog vlasništva 50,1, da li mali dioničari mogu biti van ponude ili ponuda mora ići na sve kupce?
mora ici ponuda za sve dionicare, a tko nece ne mora prodat .
Kako vas trejderska ekipa izuva iz cipela-stave veći nalog na kratko oko 3 kn pa stisnu paničare da lupe po bidu i tamo vas dočekaju i poberu dionice…
gotovo pola današnjeg prometa ZSE otpada na trgovanje sa OPTE