OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lijepo se čisti prodaja! Izgleda da će danas opet preko 3 kn 👍

Ignore: KressoM, delux

Pozdrav,

može mi netko objasniti proceduru prodaje s ovom firmom. Nisam baš pročitao sve postove a zanima me sljedeće, ako proces prodaje počinje za 3 mjeseca a krajnji rok je 2021 kako onda ide taj proces? Hvala

sta misli ekipa za 20.tak dana izvjesce di bi mogla dionica bit?

Kad gledam samo poslovanje iz 1.kvartala 2018 god. i ono što se očekuje u 1 kvartalu 2019 po meni moguće čak 4-4.50 kn…mada nikad ne znaš.
Naravno, bez da gledam sad procjenu vrijednosti do 30.06.2019 i međunarodni natječaj u siječnju 2020.

sta misli ekipa za 20.tak dana izvjesce di bi mogla dionica bit?

Bude li FI pozitivno kako se očekuje, realno bi bilo 4 kn. O dodatnoj premiji na tu cijenu prilikom prodaje firme, bit će prilike komentirati nakon toga.

Pozdrav,

može mi netko objasniti proceduru prodaje s ovom firmom. Nisam baš pročitao sve postove a zanima me sljedeće, ako proces prodaje počinje za 3 mjeseca a krajnji rok je 2021 kako onda ide taj proces? Hvala

Do 1.7. elaborat.
Do 1.1. natječaj.
U 2020 se treba realizirati prodaja.
Može se razvući do 2021.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Može se razvući ako ne bude ponuda/interesenata na natječaju što nije baš realna opcija. Ali moguća je.

@Zločesta,
Slažem se. Čekamo procjenu do 01.07. pa ćemo biti pametniji. Da li će vrijediti više ili manje od 7.31 tj. toliko su je procijenili prije pripajanja H1. E sad bi trebala ipak vrijediti više a i ovu procjenu radi neovisni procjenitelj a ne sama Optima ili Ht.
Treba ipak pričekati pa da vidimo što će napisati/procijeniti….

Hvala. I još jedno pitanje, ako se ponuđač dogovori s najvećim vlasnicima tipa ZABA-e da kupi paket večinskog vlasništva 50,1, da li mali dioničari mogu biti van ponude ili ponuda mora ići na sve kupce?

sve vlasnike, krivo sam napisao.

mora ici ponuda za sve dionicare, a tko nece ne mora prodat .

Kako vas trejderska ekipa izuva iz cipela-stave veći nalog na kratko oko 3 kn pa stisnu paničare da lupe po bidu i tamo vas dočekaju i poberu dionice…

gotovo pola današnjeg prometa ZSE otpada na trgovanje sa OPTE

New Report

Close