OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skriveni na 2.85 kn

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Stavili su skriveni nalog na 2.85, oprez

@rambo5
nisam pratio, koliko komada ima vidljivo taj skriveni?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Maknuo se… na 2.88

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Teško reći, nije bio na otvaranju. MIslim da će probati opet napucati cijenu i lagano istresati što im je ostalo…

A što fali sentimentu?

Trguje se, to je dobro.

Ja mislim da je tu sve vrlo jasno….Optima radi odlično,upravlja HT jako dobro,Zaba je sigurno zadovoljna,dioničari ( prvi 20 ) skoro da ništa ne prodaju ( osim RBA – samo oni to rade po nekom nalogu ili imaju svoju strategiju…), netkokupuje i šuti….
Slično kaoovaj Fond iz Češke koji je nakupovao HT i još ne želi uči u prvih 10.
Iz njihovog obračanja javnosti ( jučer u Poslovnom ) daje do znjanja da imaju više računa i da još ne žele prikazati koliko imaju jer će biti u Top 10….
Znači tu kod nas na Optimi je ovako….
1. Netko čeka rasplet i miran je u tome
2. Netko kupuje i prodaje i sigurno je nervozan…jer to je užasno teško pogoditi…i često gubiš živce i novac…
3. Netko piše po forumu i druka a možda ni ne trguje ali je ok pisati i davati minuse….
4. Netko …….
Uglavnom svatko ima svoj target zarade…netko 0.50 lipa, netko 1 kn, pametni sigurno puno više…možda 7,10,15 kn?

nakon odlične marketinške kampanje i sklapanja dosta novih ugovora sa velikim kupcima, čitajući komentare po korisničkim forumima, sljedeći logičan korak bio bi poboljšanje usluge i korisničkog zadovoljstva

Promjene u upravi Optima Telekoma

nadam se da će ovaj današnji potez biti korak naprijed u tom pravcu

Akumulacija na 2.80 – 2.90, a onda 💰💸🤑….

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Isprika na gornjem postu.
U ožujku 2018 je tek odrađeno uvrštenje 5.9 mil novih dionica.
Što znači onda da je top 60 u tom periodu prikupio nešto ispod 3% dionica.
Iako značajno manje ipak se vidi da top 50-60 sabire.

Lako dioničarima u top 50-60 akumulirati dionice kad imaju para, a što će raja koja ima manje dionica…prodati?!
Po meni još je to jako prenisko da prodaju a žuri im se da ne padne cijena pa da bar zarade 10-20-30%.
Ipak su dionice rizik.
Nemaju strpljenja a za Optimu je ono ključ.
A svi su važni datumi u procesu prodaje Optime zadani od AZTN-a.
Pratim dovoljno dugo knjigu dionica i najviše mi ide na živce kad ekipa koja ne zna tko kupuje/prodaje komentira samo RBA.
Istina, ispod 10 ni ne smiju komentirati a to je tek zanimljivo za pratiti.
Svoju količinu je RBA davno mogao prodati da su htjeli, u većini dana velikih prometa nisu prodali ni komada, povremeno su nešto malo prodavali kada je štopanje imalo smisla.Ovo 10-20 tis.kom stvarno smatram nebitnim. Dionice će im očito trebati i kasnije.
Mada ih nemaju nešto puno. Brzo se to proda ako se hoće.

Na pocetku ovog tjedna sam si rekao da ako zavrsimo tjedan iznad 3, da ce to biti fantasticno.

Eto, nije 3, ali nije ni daleko tako da sam zadovoljan ovim tjednom i stabilizacijom cijene.
Još samo 15 trgovinskih dana do 1Q FI.

Na pocetku ovog tjedna sam si rekao da ako zavrsimo tjedan iznad 3, da ce to biti fantasticno.

Eto, nije 3, ali nije ni daleko tako da sam zadovoljan ovim tjednom i stabilizacijom cijene.
Još samo 15 trgovinskih dana do 1Q FI.

Da, dobro je.
Stvari idu svojim tokom.
Jos dosta ulagaca kalkulira s padom cijene za dokup ili ulaz i to je legitimno.
Medjutim, vremena je sve manje i u jednom trenutku ce se dogoditi pomak zbog dogadjaja koji slijede. Pa novi pomak itd.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

New Report

Close