E sad je pitanje gdje se najbolje postaviti za kupnju. Cca 2,6 kn se čini ok…
Pa to vidiš po volumenima. Pogledaj jučerašnji volumen i usporedi sa današnjim. baš se ekipa ne trga da rasproda.
tko nekako,mada može i niže kako se počelo kipati. sad je netko zdilao 30.000 komada po bidu
Lijepo sam vam pisao da će teći suze ovdje, ali ste me kitili minusima. Pisao sam i na Lencu pa ste me kitili minusima. Pisao sam na Dalekovodu pa opet isto. Pisao sam i na Uljaniku, ali ajde, tamo je očito šta će se dogoditi…
Vidjet ćemo, na kraju se novci broje. Poslije rasta od 100% i hrpe spekulanata iluzorno je očekivati da neće biti snažnije korekcije, naprosto jer je svaka korekcija prilika za formiranje novog vala i potvrdu trenda.
A ne treba zanemariti da su trejderi danas na ULJN… ccc
sentiment na opte se naglo pogoršao. ja za dokup čekam 2,20 pa kad bude -bude
[/quote]
Ja se spustio na 2,4
[/quote]
Zanimljivo, moj sentiment na Opte je potpuno jednak jucer, danas i prije 3 tjedna.
Dobar promet opet danas. Lajkam…
Jedino što me fascinira ovdje je ponašanje hrpe malih koji su jučer i prekjučer utukli MILIJUNE ovdje preko 3.00 – 3:20 Kn kako puštaju da im se investicija topi. Kao “kupio sam i sad suze ronim pred ekranom gledajući kako mi se topi životna ušteđevina…” Nije ti bilo skupo jučer po 3.20, a sad ti je skupo po 2.80 skoro 25000 komada. Fascinantna psihologija stada. Sutra će sve to prodati 2.40 pa završiti na hitnoj sa tahikardijom dok trejderi trljaju ruke i opet ovo napucavaju preko 4.00… Ovčice moje…
Ma nema s aska, nego udaranje po bidu. Al opet je promet upola manji nego na dan kad cijena raste. To nešto govori o patternu i “rasprodaji”. Sad će ULJN gore.
Evidentno je bilo da se igra igra…rušenje..
Sumnjivo mi je bilo neki dan kada je veći promet bio po bidu, a bio je veliki interes i pomalo se dizalo na preko 3 kn, to mi je bio signal, i tu sam pisao.
Sad pametno