Čestitke svima koji su kupili na 1.47 ..
Ne prodajite do (minimalno) 4.00 i sretno sa trošenjem novčića
je si li vidio šta pare naprave od čovjeka.
[/quote]
Moj Verdi, stari druže, ovaj put nije stvar samo u parama!
Ovaj put je stvar u tome da sam zadovoljan procjenom da će to vrlo brzo i gotovo sigurno ići u visine, i u brzini kojom se pare zarađuju!
A nije baš da nije bilo rizika, pogotovo nakon veselog iskustva na Belju i Vupiku!!
Na dionici KORF imam rekordnu dobit od 249%, ali sam trebao čekati godinama.
Ovdje je ipak nešto drugo u igri!
Tu sam uložio prvih 10000 komada na 2,20 u veljači 2018., pa 1,69, 1,67.1,68, 1,62 i na kraju vrhunski ubod po 1,60+1,61 kada ih nitko nije htio!
Trenutna dobit +72% u godinu dana!
Sada mi je prosjek 1,69, a dionica košta 2,90 i mislim da prije 4 kn nema stajanja.
Ali jednu stvar moram naglasiti!
DA NIJE KOLEGICE “ZLOČESTI” JA NA OVU DIONICU NE BIH OKA BACIO!
Ona mi je dala prvi mig da bacim oko na ovu dionicu i zato sam joj izuzetno zahvalan!
Pusa zloći! Cmok, pus, cmok!
@jubito: cestitke…uzivajte…
preživjeli smo korf zajedno. bilo je još napetije. fundamenti čisti ko suza a ovi obaraju. ova burza je sve kontra pameti. no mogu primjetiti da se sve lagano vraća na svoje. ko je preživio obogatiti će se. pare nisu sve u životu ali s vremena na vrijeme tržište mora verificirati da li smo u pravu ili nismo.
Jel tko ovdje gledao koliki je Book i dug od OPTE? Preneseni gubitak?
Kada i ako se OPTE bude prodavala to ce biti otprilike racunica 8 do 10 x EBITDA – DUG.
Da li je tko racunao koliko je to po dionici?
Zelim da svi zarade, ali treba biti racionalan.
Jos jedna stvar koja je malo cudna je da je broj zaposlenih jako pao u zadnjih godinu dana, a obim posla raste. Da li tko zna zasto je to tako, osim integracije H1 i otpustanja dijela pozicija koje su se preklapale?
BudFox
Ako cijena bude po tome sto ste napisali onda ce to biti blizu 20 kn.
Naime, ebitda za ovu godinu se ocekuje na razini 200 mil kn.
Zaposlenij je manje jer se igra na optimizaciju pred prodaju. Ne kupuju se samo korisnici nego i firma, sto manje potrebnih ulaganja u integraciju, optimizaciju, to bolja cijena.
Nakon gotovo sedam godina S&P podignuo kreditni rejting Hrvatske iz “smeća”
Ovo bi moglo pomoci da pristignu bogatije ponude za preuzimanje.
Je li netko primjetio da je CROBEX preskocio granicu od 1.800 bodova?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/burza-u-plusu-snazan-rast-optima-telekoma-20190322