HT je stvarno dobro potegnuo u zadnje vrijeme,znam da se nebi trebali uspoređivat sa opte,ali mislim da bi opte trebala popratit starijeg brata [thumbsup]
Zašto?
I oni daju dividendu?
HT je stvarno dobro potegnuo u zadnje vrijeme,znam da se nebi trebali uspoređivat sa opte,ali mislim da bi opte trebala popratit starijeg brata [thumbsup]
Zašto?
I oni daju dividendu?
[/quote]
Ne,ali zato je i cijena takva kakva je(9 puta manja).A uostalom akumulacija na 33-36 traje već par tjedana,vrijeme je za promjne
molim nekoga ko se kuži u TA da iznese svoja predviđanja, šta će se desiti sa cijenom do kraja tjedna, jer ona konstantno "pliva" između 33 i 35kn i nikako da zabilježi neki značajniji rast
lp
molim nekoga ko se kuži u TA da iznese svoja predviđanja, šta će se desiti sa cijenom do kraja tjedna, jer ona konstantno "pliva" između 33 i 35kn i nikako da zabilježi neki značajniji rast
lp
Čeka se proboj ili gore ili dolje. Vrijeme će pokazat [yawn]
Zašto?
I oni daju dividendu?
[/quote]
Ne,ali zato je i cijena takva kakva je(9 puta manja).A uostalom akumulacija na 33-36 traje već par tjedana,vrijeme je za promjne
[/quote]
Ali su i fundamenti 9 puta (možda i više) gori. Doduše, perspektiva dobra, ko voli nek izvoli.
Evo jedan graf, nisam ja baš neki stručnjak za TA, ali čini mi se da će se ovdje nešto dogoditi u sljedećih par dana. Poslje rasta iznad 40 kn nije bilo velike distribucije, pa je to neki razlog za optimizam.
Ako će biti nekakav značajniji rast trebao bi biti potaknut vijesti. Spajanje s H1 mi je glupost, teba biti nešto jače.
Ovo je kocka, pogotovo sad u rastućem trendu gdje se ulaganjem u OPTE može propustiti značajniji rast na drugim dionicama, s druge strane zarada bi ovdje mogla biti iznadprosječna, veća od potencijalnog gubitka.
Tko voli nek izvoli.
Mislim da je rast cijene dionice sasvim nelogičan (luđački čak) kad se obveznicom trguje na 50ak%. Tek kad se obveznicom počne trgovati po recimo 85-90% onda rast dionice ima temelja.
Mislim da je rast cijene dionice sasvim nelogičan (luđački čak) kad se obveznicom trguje na 50ak%. Tek kad se obveznicom počne trgovati po recimo 85-90% onda rast dionice ima temelja.
Znači preporuka je kupiti obveznice?????