@mrcash
Ne podcjenjujte klijenta 14
Ne mora uopce biti da cemo imati promjene u top10. To ovdje nije toliko bitno.
Sasvim je izvjesno da imamo okrupnjavanje u top50. Odredjeni broj odlucnih investitora je osvijestio da je kucnuo cas i sad kupuju. Zato cijena i raste.
A da li nam naši traderi kupuju na ovim cijenama da probaju zaraditi
još bar jedanput ili im je to rizik?!
A da sad ja tebi postavim pitanje, sto bi se dogodilo s cijenom da sad ili sutra VIP odnosno A1 počne kupovati na trzistu?
Dogodilo bi se to da Cjena skoči 50 posto u par dana. Čekaj, pa to se i ovako dogodilo. Vipu ništa ne znači tih par posto jer bez zabinih 40 posto nemaju ništa. A pitanje je kako će u natječaju ići prodaja kad znamo da će prednost imati neki treći operater. Tako da vip zaista nema interesa kupovati niti na burzi niti od prekupca, jer bez 50+ posto nemogu nista.
Taj veliki kupac kojeg spominješ večeras bi trebao biti vidljiv u top 10. Dakle sve karte bacamo na Klijenta 13.
P. S. Ne postoje nikakvi skrbsnicki ipod top 10 koji kupuju
[/quote]
Ma bas?
Čak 50% im treba, kako to?
Ti onda imaš problema sa osnovnom matematikom. Njima je kao i svima dovoljno 25% da vode kompletnu igru, l do toga ne mogu doći. Oni sa 15-20% postaju jedini kupci jer nije bas realno da će se na bilo kojoj skupštini pojaviti vise od 70% glasova. Još kad im neki prepuštaju ovako budzasto dionice, cini se da niste bas dobro osmislili strategiju. Ne možeš ići protiv tržišta. Ili možeš, dok se vrč ne razbije.
Ja pišem o hipotetskoj situaciji, al nemoj isključiti mogućnost paketiranja većeg paketa. Al kako god, ne može se pobjeći od činjenice da su tu uvijek isti igrači u igri. Samo u drugim kaputima.
Jaskanac: prije bi rec stabilizacija na 4kn
na 4 kn baš ne, ali idući tjedan moglo bi dogurati lagano do 3 kn i tu se zadržati do FI za 1Q
170 tis komadsa RBA u ponedjeljak sasuo…… a nema u top 10 novog igrača… ovoga sam se bojao
a jesi naivac. misliš li da mali kupuju stotine tisuća komada svaki dan? misliš li da veliki koji kupuje želi da odmah prvi dan iskoči u top 10? naravno da ne.
gospon si fino otvori račune kod brokera na ženu, djecu, punca, punicu itd. i ne mora se nikad vidjeti u top 10 nego sačeka javnu ponudu i može prodati stotine tisuća komada bez da se ikad pojavio u top10