OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mrcash
Ne podcjenjujte klijenta 14

Ne mora uopce biti da cemo imati promjene u top10. To ovdje nije toliko bitno.
Sasvim je izvjesno da imamo okrupnjavanje u top50. Odredjeni broj odlucnih investitora je osvijestio da je kucnuo cas i sad kupuju. Zato cijena i raste.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

A da li nam naši traderi kupuju na ovim cijenama da probaju zaraditi
još bar jedanput ili im je to rizik?!

A da sad ja tebi postavim pitanje, sto bi se dogodilo s cijenom da sad ili sutra VIP odnosno A1 počne kupovati na trzistu?

Dogodilo bi se to da Cjena skoči 50 posto u par dana. Čekaj, pa to se i ovako dogodilo. Vipu ništa ne znači tih par posto jer bez zabinih 40 posto nemaju ništa. A pitanje je kako će u natječaju ići prodaja kad znamo da će prednost imati neki treći operater. Tako da vip zaista nema interesa kupovati niti na burzi niti od prekupca, jer bez 50+ posto nemogu nista.

Taj veliki kupac kojeg spominješ večeras bi trebao biti vidljiv u top 10. Dakle sve karte bacamo na Klijenta 13.

P. S. Ne postoje nikakvi skrbsnicki ipod top 10 koji kupuju
[/quote]

Ma bas?

Čak 50% im treba, kako to?

Ti onda imaš problema sa osnovnom matematikom. Njima je kao i svima dovoljno 25% da vode kompletnu igru, l do toga ne mogu doći. Oni sa 15-20% postaju jedini kupci jer nije bas realno da će se na bilo kojoj skupštini pojaviti vise od 70% glasova. Još kad im neki prepuštaju ovako budzasto dionice, cini se da niste bas dobro osmislili strategiju. Ne možeš ići protiv tržišta. Ili možeš, dok se vrč ne razbije.

ovako ce bit sve do 4kn..onda se ceka procjena…..pa kud koji mili moji…

@mrcash

Ja pišem o hipotetskoj situaciji, al nemoj isključiti mogućnost paketiranja većeg paketa. Al kako god, ne može se pobjeći od činjenice da su tu uvijek isti igrači u igri. Samo u drugim kaputima.

stabilizacija na 2,4???

Jaskanac: prije bi rec stabilizacija na 4kn

Jaskanac: prije bi rec stabilizacija na 4kn

na 4 kn baš ne, ali idući tjedan moglo bi dogurati lagano do 3 kn i tu se zadržati do FI za 1Q

170 tis komadsa RBA u ponedjeljak sasuo…… a nema u top 10 novog igrača… ovoga sam se bojao

170 tis komadsa RBA u ponedjeljak sasuo…… a nema u top 10 novog igrača… ovoga sam se bojao

a jesi naivac. misliš li da mali kupuju stotine tisuća komada svaki dan? misliš li da veliki koji kupuje želi da odmah prvi dan iskoči u top 10? naravno da ne.
gospon si fino otvori račune kod brokera na ženu, djecu, punca, punicu itd. i ne mora se nikad vidjeti u top 10 nego sačeka javnu ponudu i može prodati stotine tisuća komada bez da se ikad pojavio u top10

Joj daj mrcash, pa to ti je skroz nebitno i nemoj se na to uopće obazirati, raste količina na niz jakih skrbničkih.
Zašto bi se gurao u top 10…bolje ne.

New Report

Close