Čestitam svima strpljivima. Ja sam tu već preko godinu dana, nisam niti u ludilu sanjao da će Cjena ići ispod 2 kad sam kupovao. Sad će mo naplatit svu muku i čekanje, Al ako kupac ovo čita nek zna da prije 5 kn neće vidjeti robu većine nas
Na 5 kn će pretpostavljam jači igrači razmisliti da li da prodaju. Treba biti strpljiv.
Znam da je mnogima teško percipirati ovakav
snažan rast ali treba znati razliku kolika je cijena na burzi a koja je prava vrijednost Optime.
[/quote]
Kolega nadam se da ste ostali unutra. Zasluzili ste ovaj rast. Nek se nastavi istim tempom sljedecih dana…
Mnogi već spominju kapitalizaciju, kračenje, hlađenje cijene.
Meni izgleda da kupac nema takve planove.
Ako i sutra napravimo ozbiljniji rast po tehničkoj analizi dobivamo formaciju “three white soldiers”, a to se smatra tek početkom promjene trenda. ( najbolja promjena trenda )
OPTIMA može odraditi još puno ovakvih dana.
Kad vec nece i nece Poslovni napisati nista pozitivno o Optimi.
Na 5 kn će pretpostavljam jači igrači razmisliti da li da prodaju. Treba biti strpljiv.
Znam da je mnogima teško percipirati ovakav
snažan rast ali treba znati razliku kolika je cijena na burzi a koja je prava vrijednost Optime.
[/quote]
Kolega nadam se da ste ostali unutra. Zasluzili ste ovaj rast. Nek se nastavi istim tempom sljedecih dana…
[/quote]
Naravno, odlučio sam ne prodavati ništa bez obzira na cijenu. I da je pala na 1kn ne prodao. I da je narasla na 5 kn isto tako ne bi prodao.
Znam da vrijedi znatno više i to ću kad-tad naplatiti.
Nema prodaje dok ne ponude poštenu cijenu u ponudi na kraju balade…i ne zanima me više cijena na burzi mada se lakše diše. 👍😎
RBA je u petak bio prodao jos 60 tisuca komada. ????
-i šta ćemo sad? Stalno pomalo prodaju , e sad da li tako pokušavaju malo stopirati rast u dogovoru s VIP-om ili nešto drugo..vidjeti ćemo.
Ne zanimaju oni više nikoga sa svojim igrama.
-i šta ćemo sad? Stalno pomalo prodaju , e sad da li tako pokušavaju malo stopirati rast u dogovoru s VIP-om ili nešto drugo..vidjeti ćemo.
Ne zanimaju oni više nikoga sa svojim igrama.
Nekad odboru koji odlučuje koliko će dionica prodati ili prodaje na nekim cijenama treba dan dva da zasjednu i donesu odluku.
Možda su promijenili odluku da više ne prodaju a možda i nešto drugo, vidjet ćemo u nastavku trgovanja
Nemaju ni oni neograničene količine, jednom će doći do 0 i onda će biti kraj. Zanimljivo je da su prodali tu količinu ispod 2 kn, a vjerojatno je onaj nalog od 50.000 komada na 1,80 kn bio njihov.
Uzevši to u obzir, ne treba dizati cijenu i plaćati im više, bit će njima dobra svaka cijena iznad 2 kn i zato treba strpljivo čekati na kupnji, nikako skidati s prodaje.
Nemaju ni oni neograničene količine, jednom će doći do 0 i onda će biti kraj. Zanimljivo je da su prodali tu količinu ispod 2 kn, a vjerojatno je onaj nalog od 50.000 komada na 1,80 kn bio njihov.
Uzevši to u obzir, ne treba dizati cijenu i plaćati im više, bit će njima dobra svaka cijena iznad 2 kn i zato treba strpljivo čekati na kupnji, nikako skidati s prodaje.
[/quote]
Postoji pritisak prodavača kojima je svaka cijena dobra, ali postoji i sat koji otkucava, vrijednost koja raste i priča koji se širi. Plus kompletni izostanak prilika na burzi koje imaju ovakav potencijal povrata na uloženo.
Samo činjenice:
– fer vrijednost u REVIDIRANOM FI je 7.31 kn, da ne uzimamo u obzir stečajnu nominalu od 10 kn, a niti trenutno i buduće poslovanje,
– trenutna cijena je 2.49 kn,
– cijena prodaje SIGURNO neće biti manja od 7.31 kn, ovdje stavljam točku i ne diskutiram dalje o tome, besmisleno je,
– čisti povrat kod prodaje je 193%, minimalan, naravno minus PKD,
– do prodaje, najdalji rok, ima 2 godine, što daje nekih 96-97% anualiziranog povrata na ulaganje, minus PKD, i to sve POTPUNO SIGURNO, zato jer to jamči EU regulativa, međunarodni natječaj te naredba AZTN prema kojoj nema odgode.
Ovo gore su ČINJENICE. Nikakvo mišljenje.
Samo diskutiramo.
Rast je bio fantastičan. U kratko vrijeme je nadoknadio dugotrajni pad, barem dobar dio.
Iskreno, volio bih da se stvar raspetlja nekom javnom ponudom i prije navedenih rokova.
E to bi bio cirkus…
A zašto bi fond rušio cijenu? Odnsono njome manipulirao?
Očito je koja je njegova uloga. I tko kaže da nisu jučer prodali još 200 ili 500 tisuća komada?