OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa evo malo moga druka.
Jučer dobio hint od prijatelja (u privitku) sa sljedećim tekstom: "OPTE … odradila je lipe temelje oko 1,60-1,65 .. sad je to potpora za napast 200-dnevni prosjek i onda pičimo dalje :)"

Kolega

Što sada kaže TA kada smo prošli 2 kn

2.00 je nova norma, kao što je prije tjedan dana bilo 1.60, nema više nazad. Baš me zanima hoće li sljedeći tjedan to biti 2.50, a onaj nakon 3.00? Po fundamentima bi to bilo realno, pitanje je samo ima li dovoljno hrabrosti da se nastave probijati zidovi bureka…

Opa
Na 1,95 kn 252.000 komada

Kako se čisti prodaja…Burekđije su većinom danas izbačene iz igre, kota 2 kn je osvojena i sad možemo prema 3 kn. 👌
p.s. 100.000 komada kupuje se iznad 2 kn!

Ignore: KressoM, delux

Jedva čekam 24.4.2019. i izvješće za 1 Q/ 2019…..
To će biti poćetak tek….

Otp ispao iz top 10 al ko se krije iza novog top10
Grupa racuna na kojima je uknjizena ista kolicina….
Svakako cestitam imaocima na strpljivosti

Dobra ofanziva kupaca danas 🙂 vidjeli odnio vrag šalu ….
i dalje ne mogu vjerovati koju količinu su prodali za niš unatrag godinu dana ovi iz OTP i ostali… najvjerovatnije na svoje račune…. iako je ekipa pisala da nema veze sa mozgom cijena

Danas je protrgovana veca kolicina dionica nego cijelo ovaj mjesec.
A promet je skoro kao na HT-u.

Protrgovano je vise od 1% firme. Ekvivalent otprilike 150 miliona kuna prometa na HTu.

Pa evo malo moga druka.
Jučer dobio hint od prijatelja (u privitku) sa sljedećim tekstom: "OPTE … odradila je lipe temelje oko 1,60-1,65 .. sad je to potpora za napast 200-dnevni prosjek i onda pičimo dalje :)"

Kolega

Što sada kaže TA kada smo prošli 2 kn
[/quote]
Upravo mi pise da je u ovom valu target 2,20kn.
P.s. nije poslao crtanku

Rastimo zajedno...

Na 4.30 je doslo vec u veljaci 2017. Tad jos nije bilo H1 ni novih korisnika, i mislim da je cak bilo 100-tinjak zaposlenika više. Opet, koliko para, toliko muzike, ali 6 mi vise pase usima nekako… bit cemo pametniji kako vrijeme prolazi, a i imat cemo neke pare u dzepu.

Nema još puno dionica kojima se može duže zadržavati cijenu, kad tad će biti snažan rast kad se odigra sve što se mora , sad je ovo jedna druga dimenzija kad su izvjesna buduća izvješća na zavidnoj razini uz očekivano dodatno "ušminkavanje" pred prodaju, očekujem i ponekog novoga jačega investitora koji će prepoznati priliku.
Zapamtite, vlasnik uvijek želi prodati po što većoj cijeni i nema tu poklona nikome.
Ja očekujem nekoliko faza rasta kako se bude bližila prodaja:
1)čim završe rasprodaju a nemaju još puno očekujem cijenu na 2.00- 2.50 kn
2) dobro izvješće 1 kvartal 2.50- 3.00 kn
3) ljeto, dobro izvješće 2 kvartal i procjena vrijednosti 3.50-4.00 kn
6) kraj 2019 i početak 2020, odlično godišnje izvješće, prodaja uz objavu javnog natječaja, špekulacije oko cijene i potencijalnih kupaca 5.00-6.00-7.00 kn
Ovo je naravno samo moja pretpostavka, apsolutno je sve moguće po pitanju cijene na burzi.
Ali da vrijedi dionica više od trenutne cijene nije upitno, treba biti strpiljiv i vrijednost će se prije ili kasnije naplatiti,ako ne prije u trenutku prodaje sigurno a to je onda na kraju samo pitanje vremena.

Citiram svoj post od 16.02.
Sad izgleda dosta realno i možda čak konzervativno. Vidim da ipak nisam stavio neku realno višu cijenu 30.06 dokad treba biti napravljena vrijednosti Optime
Nisam napisao ni procjenu moguće završne prodajnu cijenu. Polako, vrijeme će pokazati.

New Report

Close