Kako meni agram ne dopusta na optimi unos na trecu decimalu, uostalom onda bi trebalo i pisat da je cijena 1,885 ili neki brokeri imaju na optimi mogucnost da unose na trecu decimalu
Još uvijek je to sitniš.
Čekam da se RBA uključi s većim količinama na prodaji.
Da postane malo zanimljivije.
Mislim nije Uljanik ali ni 5.0% rasta za početak nije za bacit.
bez realne pozitivne vijesti nema ovdje pravog pomaka
Kad dođe “realna” pozitiva (npr. elaborat o procjeni) misliš da ćeš i dalje moći dionice kupovati po samo 2 kn? Onda će to biti bar 4-5 kn, a možda i puno više.
E harpane i zez1…pa kud ćeš boljih vijesti od izvješća za 4 kvratal koji pokazuje uzlazan trend u poslovanja i sugerira značajan rast dobiti i EBITD-A, uz to dobili su i niz značajnih ugovora. A ide Vam i elaborat o procjeni vrijednosti i sama prodaja uskoro, malo će se i brojke u fi uljepšati.
Nekima je uvijek skupo i nikad ne vrijedi.😀
Izgleda da je za danas bilo dosta rasta, dajmo priliku asku i bidu da malo predahnu, dobro razmisle te se postave za sutra. Ja sam za sad zadovoljan, ali neću biti sretan dok ovo ne ode preko 3.00 što je najniža moguća realna cijena s obzirom na rezultate 4Q_2018. A kad izađu rezultati za 1Q_2019 moglo bi i to biti debelo podcijenjeno s obzirom na hrpetinu novih klijenata koje su u međuvremenu dobili…
potrajalo je to tapkanje oko 1,6 i bila je dobra prilika za ulazak za one koji su detaljnije pratili ovu dionicu.. ovo su još uvijek jako dobre razine za ulazak.. kao što je kolega Tizian naveo trend/sentiment se polako mijenja i znamo da ova dionica može napraviti silovite skokove.. nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju..
A sto su bitni “siloviti skokovi”?
To može svaka dionica, pogotovo nelikvidna, “silovito skakati”. Ovdje je bitna razlika u vrijednosti i trzisnoj cijeni. Koja je po mojoj osobnoj procijeni višestruka na ovu cijenu. Kakvo… silovito skakanje… ko da smo na atletskom mitingu…
Optima možda ima “penny” cijenu, al sigurno nije “penny stock”.
Konačno se volumen iz dada u dan povečava….kupnja isto tako….
Ovo su jako niske ulazne cijene za igrače koji znaju procijeniti vrijednost i čekati.
Mislim da je i vrijednost dionice Optima prije spajanja sa H1 bila procijenjena na 7,3 kn.
Tako da je ovo smiješna cijena
ne raste opte zbog špekulacije nego jer se iščekuje skora procjena vrijednosti i početak postupka prodaje u kojem će sadašnji najveći dioničari nastojati izvući najbolju cijenu po dionici….a to sigurno neće biti ove smiješne 2 kn nego barem x3
p.s. na kupnji iznad 1,9 kn je preko 200.000 komada pa burekđije -dajte se riješite tereta koji vas svrbi 😉