OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neće tako lako preko 2 kn jer
– je to psihološka granica koju će vjerojatno veliki iz top 10 opet početi braniti da se ne preskoči
-puno je tu burekđija koji su zadnjih dana pokupili stotine tisuća dionica na 1,6-1,8 kn i sad će ih gledati unovčiti

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Kad je blokada?

preko milijun kuna prometa!
veliki kupac se ne šali niti pita za cijenu, samo skida s prodaje 😘

Pravo pitanje je tko je kupac ? Ovim tempom mora u top 10 uskoro.

Milina, uživam, trenutno sam u plusu 23,38%.
Prezadovoljan sam, pa makar trajalo samo danas.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

drago mi je da će zaradit napaćeni ulagači.
izgleda da je tek samo početak rasta.
lajkam
-Baš smo napačeni. Prava rijeć.Netko ti na silu hoće umanjiti vrijednost a znaš da vrijedi znatno više. Ali svemu dođe kraj pa i tomu.

količina koju ovaj stavlja na ask i brzina sa kojom se kupi ukazuje na neki dil između prodavača i kupca.

who dares, wins

Samo sa milion kuna probili 2 kn, eto vidite da ima malo dionica koje se uistinu žele prodati….sa još milion kuna bi mogla možda biti i na 3kn

Burekđije očekivano izlaze oko 2 kn. Ostali će sačekati početak prodaje Optime i nove (više) cijene.

Ignore: KressoM, delux

Nije mi jasno gledan na agramovoj gledalici bid imaju dva bida po 1,88 jedan iza drugoga kako je to moguce, trebali bi bit spojeni u jedan ?

Ignore : renči

Nema smisla ni da kupac dize cijenu kad je ocito da su mnogi voljni prodati jedtinije. Ispod 10 kn ne prodajem.

Jedan od ta dva naloga je na 1,885

New Report

Close