Mnogima je još u glavi burekđijanje za par lipa gore dolje, ali kad padne kota 2 kn, bit će to nagla promjena u glavama ulagača i prestanak igre za bureke.
Upravo tako nešto htjedoh napisati.
Kota 2 kn, milijunski promet, izlazak trejdera i fiju.
PS Nije nagovor na kupnju ili prodaju
Trend i graf je čist kao suza
odbrana cijene postaje zahtijevna i skupa.
Da, dobivaju vise para, ali trose dionice.
Prometi tek sad rastu, a uskoro milijunski.
Zadnji put je cijena vukla preko 4 kn.
Ispratimo sad da vidimo…
ako se je u igru uključio netko veći sa neprijateljskim namjerama obrana na ovoj razini nema nikakvog smisla. prosipaš dionice za koje znaš da vrijede puno više i još je upitno pošto su iste steknute.
Mnogima je još u glavi burekđijanje za par lipa gore dolje, ali kad padne kota 2 kn, bit će to nagla promjena u glavama ulagača i prestanak igre za bureke.
Upravo tako nešto htjedoh napisati.
Kota 2 kn, milijunski promet, izlazak trejdera i fiju.
PS Nije nagovor na kupnju ili prodaju
Trend i graf je čist kao suza
[/quote]
Velik je otpor na 2 kn. Dionica je dosta rasla. Ovaj “fiju” će ipak malo pričekati čini mi se.
Ja bih prije rekao da je dionica dosta pala.
A s ovim rastom još nije nadoknadila niti 10% pada.
Pametnome dosta.
Ja bih prije rekao da je dionica dosta pala.
A s ovim rastom još nije nadoknadila niti 10% pada.
Pametnome dosta.
-Slažem se. Pred odluku AZTN-a da li Optima ide samostalno u prodaju ili ide prvo pripajanje sa H1 pa onda tek prodaja cijena je dosegnula 4.20
Tako da je pad bio doista brutalan i apsolutno nepotreban kad gledate poslovanje.
Ajmoooo na 2 kn! 👍
Trenutno se vide čak i prodajni nalozi iznad 4 kn 😉
Očito netko veliki ulazi i čisti sve po redu, super!
Na nekoj normalnoj burzi, cijena bi vec bila na 4-5 i tamo čekala na nova FI i početak procesa prodaje.
Na zalost (ili na rdost ovisno kako gledate ;-), nelikvidnost i depresija na ZSE je dovela do ovako niske cijene.
nisu mi jasni oni koji su prodavali zadnjih mjeseci, to su valjda prebacivali na svoje i račune od ekipe da mogu pobrati nabrzaka vrhnje nauštrb onih sa kojih računa su prodavali..
u svakom slučaju hvala im, jer se u svemu tome i ulovilo koliko se htjelo 🙂