OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čuj 4 ulagača imaju po xxxxx dionica, to je smjesno, svaki ulagač ima svoj oib i nemogu pod jednim racunom biti prikazani, a povrh toga smjesno je da 4 ili više ljudi ima istu količinu dionica. Ovdje je prije riječ o nekom obliku joint venture ulaganja gdje više pojedinaca kupuje zajednički na isti račun, neznam… ja iskreno to nisam vidio niti je ovo postojalo u knjizi dioničara do sad

A tko kaže da su pod jednim računom? Pod dva ili vise su računa, ali kako imaju isti broj dionica, kojeg ćeš staviti kao 10.-tog dionicara, onog koji je prvi po abecedi?

Dakle, oba dionicara koji su prethodno spomenuti imaju isti broj dionica, u komad, al kako se ne mogu oba i navesti jel onda ne bi govorili o najvecih 10 nego 11 dionicara, navedeno je tako kako je navedeno i to se često kod nekih manje likvidnih društava može vidjeti na skdd. Naprimjer… https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=KOES-R-A bjelovarski Koestlin.

Čuj 4 ulagača imaju po xxxxx dionica, to je smjesno, svaki ulagač ima svoj oib i nemogu pod jednim racunom biti prikazani, a povrh toga smjesno je da 4 ili više ljudi ima istu količinu dionica. Ovdje je prije riječ o nekom obliku joint venture ulaganja gdje više pojedinaca kupuje zajednički na isti račun, neznam… ja iskreno to nisam vidio niti je ovo postojalo u knjizi dioničara do sad

ništa ti ne razumiješ. gdje je napisano da su pod istim računom?? jednostavno nekoliko ljudi, namjerno ili slučajno, ima identičan broj dionica i onda se ne može jednoga od njih izdvojiti i staviti ga na 10. mjesto u top10 pa zato napišu da je na desetom mjestu više ulagača s istim brojem dionica. koliko je to točno ulagača tj. dionica, lako se sazna uvidom u listu dioničara

kupnja se malo taktički povukla, dakle, ode ovaj sa 50.000kom na otvaranju.

Ma to je vjerojatno RBA koji igra za A1. A1 nije u interesu da mu trziste diktira cijenu.

I jedni i drugi petljaju s cijenom. RBA stvarno ne želi prodavati već stvarati privid prodaje, a to je drugim riječima moguca manipulacija i posao za regulatora. Samo treba napisati prijavu, a to nitko očito neće.

Svima su vam puna usta nepravde i iregularnosti, a kad treba nešto poduzeti svi se sakriju pod kamen i vire iz prikrajka. Tako vam je kako ste si sami “stol prostrli”.

nisi baš pogodio 😉

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Izgleda da ne ode, ja sam isto tako mislio čim su se povukli sa prodaje da to ode na otvaranju

Izgleda da ne ode, ja sam isto tako mislio čim su se povukli sa prodaje da to ode na otvaranju
[/quote]

Polako decki.
Burza radi do 16:00

Nisam za otvaranje, ali pomalo…

Ma to je vjerojatno RBA koji igra za A1. A1 nije u interesu da mu trziste diktira cijenu.

I jedni i drugi petljaju s cijenom. RBA stvarno ne želi prodavati već stvarati privid prodaje, a to je drugim riječima moguca manipulacija i posao za regulatora. Samo treba napisati prijavu, a to nitko očito neće.

Svima su vam puna usta nepravde i iregularnosti, a kad treba nešto poduzeti svi se sakriju pod kamen i vire iz prikrajka. Tako vam je kako ste si sami “stol prostrli

-slazem se da RBA igra igru, u biti su dosad prodali minimalno, skoro pa ništa a kao prodaju.
Glavno da je poslovanja sve bolje i da ide prodaja. Za onoga tko misli da vrijedi znatno više nebitno je da li kupi 10-20 lipa gore dolje.

Mnogima je još u glavi burekđijanje za par lipa gore dolje, ali kad padne kota 2 kn, bit će to nagla promjena u glavama ulagača i prestanak igre za bureke.

Ignore: KressoM, delux

Ovdje se kako smo i prognozirali na brzinu došlo od viška dionica do manjka.
Zanimljivo. Kako kupiti a da se ne digne malo više cijena je vrlo važno.

Što bi baksi rekao “otključava se vrijednost”

New Report

Close