Par pitanja nevezano za cijenu trenutno….
Da li ce se ovi ugovori vec odraziti i u prvom kvartalu?
Koliko bi to moglo biti 1 kva ? To je jos 2 tjedna,očigledno netko već zna rezultate….ili zna dobro izračunati ovo sve što se događa sa poslovanjem firme.
A koliko tek 2 kva. ?
Počela je lagano kupnja ali to je po meni tek početak.
Ovo je kao Končar kad je bio na 70 kn ( 2004 ) i svi su ga pljuvali a on lagano došao do 1400 kn ( 2007 ).
preko 100.000 komada je na kupnji od 1,7 na više. to sad djeluje puno, puno ozbiljnije
50.000 komada na 1,8 kn. fond je odlučio izaći do kraja danas? ili samo štopa rast?
lijepo izgleda ovih 300 000
Mislim kad gledas zadnjih 30 naloga prosjek je nekih 5 000kn sve mali kupuju, a i danasnji prosjek s brojem transakcija je ispod 5000kn sumnjam da ce oni nastavit s ovim tempom tuc po asku s obzirom koliko je malih ostalo na zse-u
Slazem se…..
Netko veći kupuje već duze vrijeme…..i vjerujem da mu nije cilj iskrcati se samo 10/20 lipa više…..
Vjerujem da je taj netko jedna od najvećih / ako ne i najveća individualna riba u našoj barici, ali isto tako, vjerujem da trenutno bije bitku na niz frontova i da su mu neke velike investicije pod jakim pritiskom, tako da ne znam koliko će imati volje / zivaca da ovdje duze ostane u igri…..
Ne treba čuditi ako su zbog skorog početka procesa prodaje firme jači igrači krenuli skupljati dionice OPTE kako bi ih kasnije preprodali na javnoj ponudi. Ipak je ovo relativno siguran pick i time svojevrstan raritet za ZSE.
Ne treba čuditi ako su zbog skorog početka procesa prodaje firme jači igrači krenuli skupljati dionice OPTE kako bi ih kasnije preprodali na javnoj ponudi. Ipak je ovo relativno siguran pick i time svojevrstan raritet za ZSE.
moguće jer na zse baš i nema izdanja gdje se može relativno sigurno uložiti, a opte je sigurno u užem izboru