@avax10
Trenutno je ovdje cijena dionice manje bitna. Puno su bitniji prihodi od 547 mil. kn, EBITDA od 134 mil. kn, dobit od 4,5 mil. kn… novi poslovni korisnici…
Cijena ce to s vremenom popratiti.
Tko zeli zaraditi 50% u 1-2 dana ima za to kladionicu.
Ako se trend iz 4 kvartala nastavi rezultat bi mogao biti jako dobar, dobili su u 4 kvartalu i u 1 kvartalu nove ključne kupce o kojima smo nedavno pisali, profitabilnost tj EBITDA značajno raste i uz sinergiju troškova nastalu sa spajanjem sa H1 mogao bi biti top rezultat za 2019. godinu.
Brojke bi mogle biti na razini podastrijetog poslovnog plana za 2019.
Sve je tempirano da fi pred prodaju društva izgleda jako dobro.
Kolika će biti procjena vrijednosti i krajnja prodaja tj. koliko ćemo zaraditi ili možda nećemo kako tvrde pojedinci…to ćemo tek vidjeti na kraju balade
Da sada ne tražim, imate li “pri ruci” te brojke iz podastrijetog poslovnog plana za 2019 ?
Ma meni iskreno uopće nije jasno tko ovdje trejda. I zašto.
A isto tako niti zašto nema više po bidu.
Svima se nesto žuri…..pa polako….ili svi vi koji pišete ste trejderi?
Optima vrijedi puno,puno vise nego što je sadašnja cijena…1,6,1,7,1,8….tak isto…
Tko mora neka prodaje,pametni kupuju i čekaju….sad ce i zadnji kvartal prije 1.7.2019.
a tad ce biti druga priča.
A poneki forumaši kad napišu činjenice da firma ima super nove ugovore i pravi veću zaradu…odmah dobijaju loše ocijene…
Pa to je ko u vrtiću…uživajte u podlosti i pohlepi.
Ja sam s današnjim danom zaokružio poziciju i sad mir.
Kolega BlauRot je sve rekao.
Najviše me veseli pozitivan FI i najava još boljih.
A nakon toga sve ide svojim tokom.
Svima se nesto žuri…..pa polako….ili svi vi koji pišete ste trejderi?
Optima vrijedi puno,puno vise nego što je sadašnja cijena…1,6,1,7,1,8….tak isto…
Tko mora neka prodaje,pametni kupuju i čekaju….sad ce i zadnji kvartal prije 1.7.2019.
a tad ce biti druga priča.
A poneki forumaši kad napišu činjenice da firma ima super nove ugovore i pravi veću zaradu…odmah dobijaju loše ocijene…
Pa to je ko u vrtiću…uživajte u podlosti i pohlepi.
Navodno i mjesni odbori, njih 218, na Opte.
Evo, ocekujem salvu minusa.
Bas kao sto kazete.
pa evo da i ja dobijem koje minuse za novosti iz zagreba .
arheoloski muzej, skolski muzej, muzej grada zagreba, suvremene umjetnosti, umjetnosti i obrta i tehnicki muzej.
pa malo kazalista ,: zar ptica, kerempuh, histrion, knap, komedija, scena ribnjak, vidra i zkm
a onda usput i knjiznice grada zagreba
lako se provjeri putem moba tko ima uslugu da mu prica u kojoj je mrezi broj .
lp
pa evo da i ja dobijem koje minuse za novosti iz zagreba .
arheoloski muzej, skolski muzej, muzej grada zagreba, suvremene umjetnosti, umjetnosti i obrta i tehnicki muzej.
pa malo kazalista ,: zar ptica, kerempuh, histrion, knap, komedija, scena ribnjak, vidra i zkm
a onda usput i knjiznice grada zagreba
lako se provjeri putem moba tko ima uslugu da mu prica u kojoj je mrezi broj .
lp
Da, Zagreb su kompletno odradili.
Projekcije prometa na novim kupcima su vrlo dobre.
Jel ima netko analizu koliki je % prvih 50 ili 60 dioničara sad nedavno u odnosu na prije recimo 2 ili više mjeseci? Bilo bi možda zanimljivo za vidjeti.
Sad kad su kiseli krastavci pa da ćaskamo…
petkom se teško tuče ovako. Mislim da je ovaj put bakica prošla…
naravno, s obzirom na količinu koja se nudi na prodaju (mala), nemam iluzije da će kupac tek tako dignuti cijenu.
1.7x je postala nova normala. Ako pak opet zatuče do 1.6x čekam spremno.
442k kom do 1.60. 80k kom do 1.70. How’s that for a support?