OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

KUPNJE (187.819) – OPTE

šta sad ovo ima biti? netko nam želi sugerirati promjenu trenda?

Ma daj, od toga ti je 40.000 komada na 1,01 kn….
[/quote]
kolega to vam je tako kad želite vidjeti stvari puno lošije nego što stvarno jesu. nadam se da vam je to profesionalni interes jer ne znam drugo razuno obrazloženje.

who dares, wins

Jel moguće da se konačno trend okreće?

Po čemu si to zaključio? Ovo je ne znam koji put da cijena ide od 1,6 do 1,75 i onda se kroz 7-10 dana opet vrati na 1,6….
[/quote]

Mislim da je ovaj put drukčije. Danas je iz totalno nepoznatog razloga smjer okrenut, od agresivno postavljenih prodajnih naloga pojavili su se agresivni kupovini nalozi, a povrh svega toga lupalo se po prodaji nemilice. Jednostavno imam osjećaj da se nešto bitno desava, vidjet će mo što bi rekao pokojni migra nebi bilo prvi put da griješim

KUPNJE (187.819) – OPTE

[/quote]
kolega to vam je tako kad želite vidjeti stvari puno lošije nego što stvarno jesu. nadam se da vam je to profesionalni interes jer ne znam drugo razuno obrazloženje.
[/quote]

Moj jedini interes je istina, a istina je da je od tih 187.000, 40.000 bilo na 1,01 kn. Drugim riječima, oko 147.000 dionica bilo je na kupnji iznad toga. To je sve pa neka to svatko shvati kako želi.
OPTE imam već dugo i ovakva gomilanja i micanja naloga vidio sam već x puta i mene to doista ne baca u euforiju kao neke ovdje. Svatko sa 160.000 kuna može staviti 100.000 komada potpore na kupnju. No što s time? Smart money ne kupuje na taj način, ovo su samo igre burekđija…

Ignore: KressoM, delux

KUPNJE (187.819) – OPTE

[/quote]
[/quote]

Moj jedini interes je istina, a istina je da je od tih 187.000, 40.000 bilo na 1,01 kn. Drugim riječima, oko 147.000 dionica bilo je na kupnji iznad toga. To je sve pa neka to svatko shvati kako želi.
OPTE imam već dugo i ovakva gomilanja i micanja naloga vidio sam već x puta i mene to doista ne baca u euforiju kao neke ovdje. Svatko sa 160.000 kuna može staviti 100.000 komada potpore na kupnju. No što s time? Smart money ne kupuje na taj način, ovo su samo igre burekđija…
[/quote]
istina je i kad se nešto prešuti kao npr ona veća količina na 1,60. ja sam to samo onako uzgred pomenuo jer me nije baš impresioniralo. naime čekam bar 10kn.

who dares, wins

Ja mislim da je pritisak na prodaji danas popustio jer su miševi ulovljeni u mišolovku… i sad ne znaju gdje i kad ih čeka mačka.

Da, bas bi netko potrošio 300, 400 ili 500 tisuća kuna da zaradi 20-30 tisuća. Svatko tko imalo bilo sto razumije neće se rješavati dionica na 3 ili 5% gaina.

Jednostavno imam osjećaj da se nešto bitno desava, vidjet će mo što bi rekao pokojni migra nebi bilo prvi put da griješim

Zašto “pokojni migra”?

KUPNJE (187.819) – OPTE

[/quote]
[/quote]

[/quote]
Onaj tko trguje na temelju postavljenih naloga sigurno se nece obogatit…

Rastimo zajedno...

Danas lijepo izgleda izgleda bid pred otvaranje burze. 🙂

Ako je i samo za pokazivanje, netko je stavio dobru pinku na račun
Na bidu nalog na 1,60- 111 786 komada.

kupnja iznad 1.6 300000 komada..ocito dolazi do promjene trenda….

Pa evo malo moga druka.
Jučer dobio hint od prijatelja (u privitku) sa sljedećim tekstom: “OPTE … odradila je lipe temelje oko 1,60-1,65 .. sad je to potpora za napast 200-dnevni prosjek i onda pičimo dalje :)”

Rastimo zajedno...

New Report

Close