OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zasto raste opte? nisam pratio nesto …
Jesu bile kakve vijesti ? 🙂

@ havi

Jedina vijest važna za rast cijene je da su se “umreženi” na trenutak maknuli i pustili da se počne događati ono što je bi bilo da ih nema.
Vratili su se.

Treba ih jednostavno RAZNESTI !

E, ovo je zadnji put da ce ići tobogan od 1,60 do 1,7x bez mene……
Sad stavljam 20k / 30k / 50k komada na 1,60 / 1,61 / 1,62 pa onda mogu spustati koliko zele…..čim mene pokupe na bidu…..

Sad stavljam 20k / 30k / 50k komada na 1,60 / 1,61 / 1,62 pa onda mogu spustati koliko zele…..čim mene pokupe na bidu…..

baš to i ja razmišljam 🙂

I mene je to jako iznenadilo. :))

.
Zar je tak bitno jel 1.62 ili 1.72 ak ide na 2.5-3?
Odnosno ako mislite da ide.

Na ovoj burzi prvo ide pad ili rast cijene pa tek onda izađe vijest

Jel moguće da se konačno trend okreće? Da mi je netko prije godinu dana rekao da će 3 mjeseca prije početka prodaje Cjena biti 1.6 kn rekao bi da je lud….

Jel moguće da se konačno trend okreće?

Po čemu si to zaključio? Ovo je ne znam koji put da cijena ide od 1,6 do 1,75 i onda se kroz 7-10 dana opet vrati na 1,6….

Ignore: KressoM, delux

da bi OPTE probila 2 kn trebat će pokupiti bar 2-2,5 milijuna dionica s prodaje (3-4 mil.kuna). valjda je jasno da mali to ne mogu napraviti a hoće li se i kad uključiti netko veći,o tom potom

Prodaja bi nakon pojave bika, tj. naznake agresivnog kupovanja, vrlo brzo počela povlačiti naloge ili zadavati naloge iznad 2 kune.
Nastradali bi samo oni koji ne prate svakodnevnu trgovinu.
Ne bi bilo čudno da u kratko vrijeme ostane desetak tisuća komada na prodaji.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Da mi je netko prije godinu dana rekao da će 3 mjeseca prije početka prodaje Cjena biti 1.6 kn rekao bi da je lud….

a tko im može vjerovati da će ovaj puta stvarno ići prodaja i što je još bitnije-da neće opet nasanjkati nas male dioničare kao u xy slučajeva na zse?

Po čemu si to zaključio? Ovo je ne znam koji put da cijena ide od 1,6 do 1,75 i onda se kroz 7-10 dana opet vrati na 1,6….

Yep, već viđeno i za očekivati, a tko zna surfati na tim valovima može i zaraditi neku kunu.
Ja na žalost (ili na sreću) nisam taj, ja sam “kupi i drži” tip.
Doduše djelomično i silom prilika, jer mi se nikako ne da ispunjavati onaj šugavi JOPPD obrazac.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close