OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedna nova vijest za dioncare optime .

Na optima telekom su presli sljedeci korisnici u gradu Zagrebu;
bolnica Sveti duh
psihjijatrijska bolnica vrapce
psihijatrijska bolnica jankomir
djecja bolnica suvag
djecja bolnica kukuljeviceva
djecja bolnica goljak
djecja bolnica suvag

od sastavnica zagrebackog holdinga sljedeci ;
autobusni kolodvor zagreb
vodoopskrba i odvodnja
cistoca
robni terminali
zagrebvacke ceste
zrinjevac
gradsko stambeno komunalno gospodarstvo

Znaci radi se na novim korisnicima ( ovo nisu mali ) izgleda da Zagrebacki holdnig prelazi skroz,

ima li netko okvirnu sliku o kojoj se cifri moze tu raditi ?

Podsjecam o velikom poslu u zadnjem kvartalu gdje je sklopljen ugovor sa skolama, vrticima, domovima zdravlja, opcinama i dalje

ovo gore za holding neki uredi jos nisu u opte, barem govorni automat to ne javlja, vjerovatno se radi o spajanju .
ove informacije se mogu lako provjerit tko ima na mobilnom uredjaju ukljucenu opciju da mu govorni automat govori u kojoj je mrezi broj koji se pozivaa.

lp

bolnica Sveti duh
djecja bolnica suvag
djecja bolnica goljak
djecja bolnica suvag

vodoopskrba i odvodnja
cistoca
robni terminali
zagrebvacke ceste
zrinjevac

Znaci radi se na novim korisnicima ( ovo nisu mali ) izgleda da Zagrebacki holdnig prelazi skroz,

ima li netko okvirnu sliku o kojoj se cifri moze tu raditi ?

Podsjecam o velikom poslu u zadnjem kvartalu gdje je sklopljen ugovor sa skolama, vrticima, domovima zdravlja, opcinama i dalje

lp

Da, provjerio sam za bolnice čije upravljanje je pod Gradom da prelaze na Optimu…za njih nisam znao da su bili na javnoj nabavi. Nije ni bitno, glavno da prihodovna strana ide u pravom smjeru a da troškove smanjuju.
Za članice Holdinga sam ugodno iznenađen ali vidim da su prešli na optimu.👍

bolnica Sveti duh
djecja bolnica suvag
djecja bolnica goljak
djecja bolnica suvag

vodoopskrba i odvodnja
cistoca
robni terminali
zagrebvacke ceste
zrinjevac

Bilo je već puno dobrih događaja za Optimu u zadnje vrijeme.
Još su samo “organizatori cijene” uvjereni da Optima “ne vrijedi”.

Malo zbrajam koliko to iznosi u prihodima na godišnjoj razini ali ne bi brojke iznosio.Sve u svemu, ovo su odlične vijesti za Optimu.

To je par desetaka tisuca novih korisnika.

KBC Zagreb kroz brojke

Neka svaki doktor ima svoju fiksnu liniju pa onda sestra, administracija itd. pa mobiteli…
Pa onda svi ostali u ZG…
Strava.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Nije nikad bio problem u tome jel Optima vrijedi ili ne, sad je to valjda jasno i zadnjim pesimistima. Problem je sto nitko nezna sto ce HT i ZABA izvesti ovdje kad dođe vrijeme prodaje. Sa ovoliko poslovnih korisnika Optima bi u rukama konkurencije mogla dobro pomrsiti racune HTu…
Vidjet cemo, imam dosta OPTE…

Jedino po meni suvislo sto mogu napraviti su dvije stvari:
– sto skuplja prodaja, kome god,
– odgadjanje, ali to je limitirano jako, vec ovo sad je bila odgoda, ispravite me ako grijesim.
Pabircenje korisnika se izgleda ne dogadja, bas suprotno, nakrcavaju se novi, a sto je broj veci ide i veca premija za taj zalogaj.
Ima jos 3-4 mjeseca do predaje elaborata, a biznis bubri.
Ja imam solidnu poziciju i neckam se, ono, “nikad ne znas” situacija… HR sranje…

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Ovo bi trebao biti no brainer, ali ovo je ipak Hrvatska… 🙁

A1 Hrvatska je dioničar.
Ako je dionica jeftina zašto je ne kupuju pomalo barem.
Zar misle da će kupit jeftinije?
Ako bude skuplja onda pogotovo neće kupovati.
Onda ispadne da HT ne može, A1 neće kupiti, tko će onda ući u škare ta dva koji imaju skoro cijeli poslovni kolač u telekomu?
Imam dionice Optime.

A1 je već prije dao ponudu i naveliko se priča da su oni ozbiljno zainteresirani, na burzi ne bi puno skupili a da kupe nešto sitno nebi imalo smisla, a cijena bi se odmah lansirala visoko.

opet se pokazuje da skidati s prodaje nema nikakvog smisla, evo sada novih 20.000 komada pljus po kupnji…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Do kad više ovako…

New Report

Close