izgledalo je da ovaj koji je stavio 20.000 komada na prodaju na 1,61 kn samo straši, ali lik je stvarno prodao
A valjda je našao neko bolje ulaganje. Nije se dugo zadržao i sretno mu bilo…
Nije jako važno, ali evo.
Prolazim danas mojom ulicom, najstroži centar grada, i tamo se razvlače žice, rekli su mi, Optime.
Prije više godina, bar sedam, osam, nitko od operatera bilo kakvih usluga, osim HT nije mogao doći do mene. Svi su se žalili da ne mogu, a do žice HT-a je bilo tridesetak metara.
Naravno, metri i privatizacija baš i nisu sukladni.
Ako je istina, a ništa niti ne može biti baš spektakularno, dobro je.
Imam optimu doma. Imo u subotu problem, u nedelju je doso majstor iz Ht i popravi sve. Pitam ja njega, sta je s opte, sta se dogadja? Kaze on meni da je opte bila propala i da ju je ht kupio😂
Nisam se htio raspravljat
A valjda je našao neko bolje ulaganje. Nije se dugo zadržao i sretno mu bilo…
Ma našao je, da ne napišem što… igre bez granica. Al dobro je to, barem čovjek vidi da lupeži uvijek ostaju lupeži.
Prolazim danas mojom ulicom, najstroži centar grada, i tamo se razvlače žice, rekli su mi, Optime.
Prije više godina, bar sedam, osam, nitko od operatera bilo kakvih usluga, osim HT nije mogao doći do mene. Svi su se žalili da ne mogu, a do žice HT-a je bilo tridesetak metara.
Baš bi me zanimalo, za što sam dobio ovako negativne ocjene na moj post?
Nikako nije bio niti navijački niti neistinit, samo ono što sam uočio.
Ajmo junaci! Javite se.
Welcome abc1, a čemu se Vi čudite.
Ja sam jedini izgleda zasad Vas post ocijenio pozitivnim.
Ma neće se “frajeri” javiti jer se boje da im svaka prenesenu informacija koja je imalo pozitivnog karaktera možda smanjuje mogućnost da kupe po ovim ili još jeftinijim cijenama.
Naravno, ti isti su apsolutno nebitni za ovu dionicu, nije ni njima lako 😂😂
ocijene služe za skupljanje klikova i nemaju baš nikakve veze sa bilo čime. vrlo, vrlo rijetko ocijenjujem i to samo palac gore.
radim na školi u centru grada-vlasnik je grad Zagreb…imali smo ranije internet preko Metroneta, ako se dobro sjećam…sada uslugu pruža Optima, neloše (nema problema, veza je O.K.)
izgledalo je da ovaj koji je stavio 20.000 komada na prodaju na 1,61 kn samo straši, ali lik je stvarno prodao
da očito, lik je prodao po toj cijeni, da bi odmah zatim u 13:27 i 39 sekundi drugi lik prodao za lipu više još veći broj komada…točnije 25721 komada.
zaključak-statistika je bitna…gledaj dnevni prosjek i trend-da li je dnevna zaključna cijena viša/niža od prosječne?
Jako sam zadovoljan ovim zadnjim izvjescem i cinjenicom da je vec dostupno revidirano.
Odlična transparentnost.
Slijedeće izvješće već za nesto više od mjesec i pol dana.
Čitam tu po forumu da se Optima dovodi u vezu sa velikom volatilnošću, a cijena već mjesecima u rasponu 1.6 – 1.7 🙂
S obzirom na trend u 4 kvartalu očekujem nastavak dobrih tj. još više pozitivnijih izvješća. S obzirom da se prodaja ipak bliži, vrijeme će sve više raditi za nas.
S obzirom na trend u 4 kvartalu očekujem nastavak dobrih tj. još više pozitivnijih izvješća. S obzirom da se prodaja ipak bliži, vrijeme će sve više raditi za nas.
Od Fi ne treba ništa očekivati jer kako drugačije objasniti da firme koje bi trebale biti u stečaju ili korak od njega, nakon očajnih FI bilježe jak rast cijena (danas npr. uljanik +47%, tehnika u par dana također +50%), a da kod firmi koje su objavile dobra FI poput OPTE, cijena pada!? Ova burza je na žalost postala teška špekulacija i ovdje je sve obrnuto proporcionalno onome što bi trebalo biti.