OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta ste vi day trejderi da gledate stalno jel naraslo ili ne?
Pa sta nije bolje da je dionica nisko, imate vremena fino ulaziti bez da cijena odleti… a uz dobro poslovanje to je pitanje vremena 🙂

Sta ste vi day trejderi da gledate stalno jel naraslo ili ne?
Pa sta nije bolje da je dionica nisko, imate vremena fino ulaziti bez da cijena odleti… a uz dobro poslovanje to je pitanje vremena 🙂

upravo tako. u opće mi se ovaj razvoj događaja ne dopada. nadam se da će to idući tjedan vratiti na polaznu poziciju.

who dares, wins

Očekivao sam pozitivan 4 kvartal uslijed svega ali skoro 10 mil kn dobiti u zadnjem kvartalu me ugodno iznenadilo. Trend povećanja profitabilnosti me posebno veseli tj. kad vidim da je EBITDA marža 34% u odnosu na zadnji kvartal 2017 kada je bila 24%.
Vidi se i osjetan rast kapitalnih ulaganja sa 59 mil(2017 god.) na 85 mil(2018).
Ovo bi moglo okrenuti cijelu priču jer profitabilno poslovanje daje jednu dodatnu dimenziju bez obzira na neupitnu vrijednost Optime a koju ćemo saznati prilikom prodaje.

Izvješće je solidno, ali me ono manje veseli.
Najveće sumnje u ovu dionicu su mi (a vidim i drugima kroz zadnje komentare unatrag par mjeseci) u mogućnosti da dioničar HT nešto izvede sve kako firmu ne bi preuzela konkurencija. Međutim, s obzirom na ovakvo izvješće (a mogli su izbaciti i drukčije jer je računovodstvo kreativno), u godini kada ide procjena vrijednosti Optime, sumnje su mi definitivno nestale. I to je ono što me definitivno veseli.

Kada svi pisu dobro o nekoj dionici znaci da ste se nakrcali do vrha snjima a na nasoj burzi to znaci samo jedno da ce cjena padati pa nisu nestali silni dugovi Optime tu su i dalje…

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

kako se prodaja brže bolje naslaže da sruši cijenu nazad na 1,60 kn…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ovo ima samo na ZSE.
Nakon gubitka u prva tri kvartala dogodio se vrlo dobar cetvrti kvartal koji je pokrio sve te gubitke i ostvario dobit na kraju godine, a dionica 3,5% pljus dole.
Lijepa nasa Rvacka!

Netko ovdje ima viši interes a taj je da se dijonica drži nisko. Iz kojeg razloga? Pitaj boga ali to je činjenica. Iako, očekivao sam barem da će potegnuti do 1,80… ovdje više ne funkcionira ni tehnička ni fundamentalna.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

1 kva/2019… će biti sigurno opet odličan,drugi isto….malo razmislite glavom

račun pod br. 5. u top 10 je u službi pritiska cijene. municije ima hohohoho tako da mirno možemo promatrati razvoj situacije bez bojazni da će dionica nekud pobjeći. drago mi je da su to ponovno vratili u “normalu”.

who dares, wins

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/Y1yz3GYmy5bbKx6bTNX55g==.pdf

obveze se rjesavaju .

Ima li tko uvid u knjigu dioničara da vidi tko ovako debilno izlazi? Promatrajući u grubo broj kupljenih dionica ispod 1,70 kn (znači eventualno broj onih koji su kupili ispod pa sad prodaju da kapitaliziraju dobit) i prodanih na toj ili višoj cijeni, očito je da onaj tko sad rasprodaje – prodaje s gubitkom. Pa me čisto zanima tko je taj genijalac, obzirom da nakon ovakvog izvješća to može komotno raditi i na cijeni 1,80 kn, 1,90 kn ili, ne daj bože, na 2 kn.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

New Report

Close