OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jeste spremni za novi krug učenici?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nema kruga. Napravili smo higher low. Iduća stanica je higher high a to je onda definicija UP trenda.

Naravno da sve ovisi o fundamentima – a samo su 2 opcije – sadašnja cijena je ronjenje pod vodom, zraka ponestaje pa ili će proplivat ili će potonut na dno, neću se ponavljat, pisao sam kad sam kupio ovu dionicu prije mjesec dana. Nije se ništa promjenilo.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ne stignem vise nis prokomentirati-bila je pljacka;moram gibat..sory

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

hahaha netko zahebo i stavio 250 komada na ask umjesto na bid. a taman sam pisao nalog da ga poklopim. pažljivo drugi put šefe [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

nestao stimulator od 4000kom, odnosno iskrcao se onima iznad izgleda [rolleyes]

Kolega, ovaj sa 5k komada se zove profesionalni gurač, iliti maneken.
Taj nije tu da bio kupio.

Pa to je i vise nego transparentno :-)))) Evo ako taj uistinu udje, onda ja ulazim sa cijelim svojim portfeljem. Joj kako su neki ljudi budale!!!

I tako…manekeni se povukli, a navučeni dobili papir

…james1 zanimljiv je ovaj maneken…očito ima 213.000 kn…nisam znao da manekeni tako dobro zarađuju 🙂

Cijena Količina
35,60 6000

evo ga prvi na bidu sa 5200 kom..probajte,čovjek se nudi… [rolleyes] [wink]

izgleda da nije maneken. dovoljno dugo stoji – stignu svi svršit [lol]

evo ga prvi na bidu sa 5200 kom..probajte,čovjek se nudi… [rolleyes] [wink]

Kako čovjek fino navlači rulju s tih 5000 komada, mali se stave iznad njega, a onda se taj brzo povuče i iskrca po svima iznad njega. [lol] [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Izgleda da je ipak bio maneken, najvec bid je sad na 34, a njega nema?

New Report

Close