Oprezna privatizacija na brzaka

Naslovnica Forum Komentari članaka Oprezna privatizacija na brzaka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

na brzinu se samo djeca prave i love muhe…….ništa drugo se ne radi na brzinu……….

Plan 21 ?
*
“Kakav je plan uopće bio?

Što se zna, ako se ništa ne zna?

Ovako su izgledale Milanovićeve izjave o tom nesretnom PDV-u.
“Jeste li donijeli konačnu odluku o PDV-u?”. Već tjednima razgovaramo o tome”.
“Kakav porezni paket pripremate uz PDV?”.
“O tome još razgovaramo”.
“Koliki će PDV biti?”
“Uskoro ćemo i to definirati”.
“Za koliko ćete smanjiti proračun?”.
“To još ne mogu egzaktno reći”.”
*
Nakon što su imali gotov plan 21 oni neznaju još ništa , šta će napraviti , ni kada će napraviti .

Čestitam našim vladarima iz Kukuriku koaliciji mjesec dana kako su izabrani da vladaju Hrvatskom !

.

Sistem vladanja kukurikua je da pušta probne balone i onda angažira agenciju koja opipava puls javnosti (jedna od njih čita i postove). Onda se podaci obrađuju i donosi odluka ulagivanjem. Kuda će nas to odvesti prosudite sami. Oni nemaju nikakvu ideju niti plan, naklapaju a posljedica uopće nisu svjesni. Žele se pokazati moderni pa bi uvodili nove poreze a zemlje koje su organizirane uvodile su ih nakon 5-7godina planiranja i prilagođavanja. Priroda ne trpi skokove. Zašto se npr članovi Vlade voze u autima koji vrjede isto koliko oni u kojima se voze Vlade daleko bogatijih zemalja od HR? Zašto ne bi bio plan da se voze u 3-4x jeftinijim a nimalo lošim? Zašto netko otvoreno ne pita zbog čega ne bi smanjili beneficije članova Vlade i Parlamenta. Oni samo vješto skreću temu s tih pitanja tako da uzimaju od nas.

Slažem se Andy. Pa to sam i sam zaključio da imamo diletansku vladu koja se glasinama i pipanjem pulsa raje rukovodi u daljnim potezima. Znao sam da će biti loši, ali ovo je neviđeno iskazivanje nepoštivanja prema narodu koji ih je izabrao.

Privatizacija je pogreška jer nema niakavih benefita od nje. http://sites.google.com/site/financijskisustav/posljedice-privatizacije . Privatiazcija kao pojam je uvedena 80′ kao podvala od krupnog kapitala. Novac kao dug u opticaju + privatizacija = najveća svjetska pljačka svih stoljeća. Ako se time malo baviš, odmah to shvatiš: Evo životopisa poznatog nam Škegre: http://www.h-alter.org/vijesti/hrvatska/covjek-za-epohalne-pljacke

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

New Report

Close