Oporavka tržišta neće biti prije druge polovice 2009. godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Oporavka tržišta neće biti prije druge polovice 2009. godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

pisaše tako stručni znalci u 6 i 7 mjesecu da će nafta do kraja godine doseći i do 200 dolara po barelu….
Gdje su sada da nam objasne ZAŠTO su to krivo procjenjivali. Nije da mi je žao , ali, prognoze, STRUČNJAKA, pokazuju da oni i nisu nepogrešivi . Pa zašto bi ovi pogodili da će se tržište oporavljati tek nakon svjetskog tržišta, i da će to biti tek za godinu dana. Sve to može biti puno prije. Tržište je nepredvidljivo. Ostalo su nagađanja. Hvala na pažnji.

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kolega, ovaj komentar je za čistu 100! Koliko su dobri u predviđanjima pokazali su nam u više navrata u zadnjih godinu dana. Mislim da bi se trebali suzdržavati ovih šarlatanskih predviđanja

Da li stručnjaci baš pogađaju… Bolje je reći da grade očekivanja na nekim argumentima. Veći problem je što mi ostali te njihove argumente olako odbacujemo ili brzo zaboravljamo. Lijepo je Buffet (dakle, stručnjak) 2003. godine napisao da se tržište izvedenicama monstruozno prenapuhalo i da će dovesti do pakla. (Otprilike.) Ali takvim stvarima čovjek jednostavno ne želi vjerovati, to se brzo potisne u zaborav…

Cini mi se i usudio bih se kazati da je vecina ovih izjava stručnjaka i onih koji se tako sami nazivaju, jedna velika navlakusa. Neozbiljnim izjavama zaradjuju ogroman novac! Nerealno je to sto je bilo i nerealno je to sto je sada.
Poznato je da se namjerno ulazi u ekstremitete kako bi se uplasili oni koji misle da nesto znaju i kako bi im dokazali da je taj novac uvijek bio i da ce biti njihov. Cini mi se da ovakvim izjavama poput “dno postiji” plase sve oko osebe i destabiliziraju cijelu konstrukciju sa ciljem da zaradjuju na kolicini, odnosno pravdaju nekadasnju cijenu danasnjom kolicinom . Mozda mi se ipak samo cini..

New Report

Close