Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A normalno je da je ocekivano. Dolar je bija prema euru skoro na 1,13 i sad ga evo vec prema 1,11. A sad sta je dosa Trump vi ste ocekivali smak svita,da vrijeme stane,apokalipsu..?? Sto?

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vidimo već u prvom govoru, nikakvi zidovi s meksikom i slično 🙂 Čovjek je samo iskoristio populizam kao način da dođe do cilja
Donald John Trump was elected the 45th president of the United States on Tuesday in a stunning culmination of an explosive, populist and polarizing campaign that took relentless aim at the institutions and long-held ideals of American democracy.
Vaš link …

Ova tablica na slici u pozadini sve govori, osim desetak najvećih gradova SAD su prosjek.. A ako se gleda pola teritorija je zatucanije od našeg prosječnog birača
Vaš link …

A vidimo prvi govor odmah kako bi se smirili strasti diljem svijeta.. Da je tako kako on priča ne bi mu nikada dali ni da se kandidira
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-potpuno-drugaciji-trump-drzi-pobjednicki-govor-nahvalio-clinton/930876.aspx

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

naravno da nisam.
kakva apokalipsa, bar ja nisam na taj način euforičan i dramatičan.

samo sam iznio svoje mišljenje kako je riječ o neočekivanom rezultatu potkrjepljeno rezultatima i futuresima na stranim burzama, koje su u toj mjeri također malo iznenađeno.

Ali ponavljam, ništa se dramatično neće promijeniti, osim što će šefica FED (Yellen) odletiti.

Ne moze crobex gore ni nakon 7 godina, svaki dogasaj u svijetu prezentira se kao los za nas!!!!!!

Skoro uvik , koliko znam , dva mandata zaredom demokrat pa dva republikanac i obratno . A ove priče o iznenađenosti i šoku na burzama , su za malu djecu . Kad ne može drugačije , korekcija na ovaj način je dobrodošla za burzovne igrače , da malo osvježe portfelje 😄

Donald Trump… Strašno, hahahahahaha

Jedno je igra prije izbora a drugo nakon. Vec iz ovog govora je jasno ublazavanje stavova.

Al’ kad krdo krene…

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Na domaćem tržištu indeksi su jučer stagnirali, no Crobex se sve više udaljava od 2.000 bodova, a i promet se, nažalost, vraća na uobičajene razine od 7 do 8 milijuna kuna dnevno. Danas očekujem negativni predznak Crobexa, pod pritiskom zbivanja na inozemnim tržištima, no ne vidim razloga za znatniji pad domaće burze”, ističe Rinkovec.
http://www.hrportfolio.hr/vijesti/trziste-kapitala/zse-otvaranje-crobexi-bi-se-mogli-naci-pod-pritiskom-previranja-na-svjetskim-burzama-44395

neka je babu potjerao sa onim zlim očima. koja nikad ništa u životu nije zaradila radom. on bar zna o poslu a onda će znati i u politici, imat će savjetnike koje će sizabrati.

dan je pametniji od noći!

CROBEX 1.900,77 -1,70%

bit će kupnje

A ja taman potrošio sve pare u ovih par dana prije… E da mi je još malo keša da se osladim…
Pozdrav!

A ja taman potrošio sve pare u ovih par dana prije… E da mi je još malo keša da se osladim…
Pozdrav!

evo gledam kako je dow bio na 17900 prije ponedjeljka, a sad su futuresi na 17980.
o čemu pričaju ljudi?!

naravno, u međuvremenu je bilo i dosta iznad i dosta ispod… koja korist od ravne linije?

New Report

Close