Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

brux
Vijest je jako važna zato jer je postojala ozbiljna bojazan da će taj nacional-komunista zaustaviti privatizacijske procese, a samim time i razvoj tržišta kapitala, uspješnost firmi itd.
Sad je to off the table, bar se nadam. Ovaj tandem gospodarskih ministara je ipak druga škola.
Eto, to. Ništa drugo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@serislav
To da, apsolutno se slažem..
Dosta firmi treba oslobodit iz ralja države

Zarade kompanija konačno rastu, dionice love novi vrh

za one koji se još nisu ukrcali na vlak zvani ZSE ovo je jedan od posljednjih poziva

za dio ulagača je i rast od 1650 do 2000 bio dovoljan dokaz da progledaju,ostaje da vidimo tko će progledati na 2300,2600,3000….
rokovi su već druga tema za raspravu ,nekad to ide u par dana a nekad mjesecima,godinama.
generalno vrijedi pravilo da oni koji malo ili čak i puno preurane prođu bitno bolje od onih koji malo ili više zakasne.
dokazalo se to već xxxxx puta do sada na raznim primjerima a i zadnjih dana ima nemalo primjera.
srećom za mene pa sam to davnih dana shvatio,prihvatio,primjenio,naplatio….
svatko ima pravo na svoj izbor i neznam za poštenije od toga.
tko neće sada izgledno da će nešto naučiti pa će možda u sljedećoj prilici,naravno ako je dočeka jer pravih velikih prilika avg čovjek ima nekoliko u životu koji nažalost kratko traje i brzo prolazi.
nekima je i ovo bila odlična prilika koju su iskoristili,koju koriste ili će iskoristiti.
živi bili….

p.s.
počinje objava 3q izvješća i očekujem rezultate koji će dijelom opravdati a dijelom i podići cijene nekih dionica.
početkom 2017 očekujem ponavljanje scenarija iz početka 2005 a ako sam samo dijelom u pravu biti će razloga za zadovoljstvo svih ulagača na zse.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

očekujem ponavljanje scenarija iz početka 2005 a ako sam samo dijelom u pravu biti će razloga za zadovoljstvo svih ulagača na zse.

He, he, identično razmišljam 🙂
( s tom razlikom što sada neće biti smetnje zvane Carla Del Ponte)

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

vodoinst@
usprkos snažnom rastuu kratkom roku nije došlo do imalo značajnije korekcije za sada već izgleda samo kao mali predah za nastavak.
volumen trgovanja za sada stabilan ili raste što je i logično s obzirom na kretanje indexa.
sa sljedećim poticajem likvidnosti koji će izglednije doći izvana izgledan i nastavak započetog trenda od prije par mjeseci.
ostaje da vidimo kako će se u evolucijskom procesu snaći domaća pamet.
ima znakova koji upućuju da bi ovaj puta mogla biti pametnija nego u prošlom krugu koji je počeo 2004.
kako stvari stoje danas avg invstitor na oročenju nije zaradio koliko je mogao na burzi a taj bi se omjer izgledno mogao dodatno pogoršati na štetu oročenja.
imaju 170 Mlrd + imaju pravo na svoj izbor.
može li poštenije?
treba li nekoga žaliti za propuštenim ili onim što bi izgledno mogli?
a sve pri činjenici da mogu kupovati imovinu kompanija po značajnim diskontima…
vidim kombinaciju malog rizika i potencijalno veliku zaradu što naravno ne garantira ništa ali…
možda i griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Izgleda da je u HDZ-u prevladala narodnjačko-komunistička struja: G.M. ipak dobiva ministarstvo za upravljanje državnom imovinom. Potop!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ne bih rekao. U jednom dijelu je Plenkovic morao barem malo dati prostora i toj struji inace bi, vjerujem, kratko trajala ova Vlada.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Izgleda da je u HDZ-u prevladala narodnjačko-komunistička struja: G.M. ipak dobiva ministarstvo za upravljanje državnom imovinom. Potop!
.

On je samo koordinator i ne odlučuje , niti će se njega išta pitat , drugi ministri sa premijerom imati zadnju riječ , zato bez panike i ” zabrinutosti” !

zm1
Ne, bez “zabrinutosti”, stvarno mi se to ne sviđa. Nadam se ipak da će drugi voditi glavnu riječ, a njumu samo proslijeđivati što da proda, a što restrukturira. Jer da je po njemu još bi bili u socijalizmu.

Neobičan prizor: Proračun na kraju kolovoza u plusu

a sve je onima koji su htjeli slušati realbear i ekipa ovdje “nacrtala” ne malo x
dovoljno na vrijeme da se zaradi hrpa love i dalje se može izgledno još i više.
pozdrav legendi i hvala
vrati se ,vrati se….
hoćemo još,hoćemo još….

…Na razini središnje konsolidirane države, pak, višak tekućih prihoda nad rashodima je na kraju kolovoza iznosio oko 1,3 mlrd. kuna, što je također u odnosu na lani osjetno bolji skor, i to za više od 5 milijardi kuna.

.
On je samo koordinator i ne odlučuje , niti će se njega išta pitat , drugi ministri sa premijerom imati zadnju riječ , zato bez panike i “ zabrinutosti” !

ali njegova struja u saboru neće dignuti dovoljno ruku za privatizaciju odnosno pritiskat će Plenkovića i Dalićku i što onada?

On je samo koordinator i ne odlučuje , niti će se njega išta pitat , drugi ministri sa premijerom imati zadnju riječ , zato bez panike i " zabrinutosti" !
[/quote]

zm1

serislav

.
On je samo koordinator i ne odlučuje , niti će se njega išta pitat , drugi ministri sa premijerom imati zadnju riječ , zato bez panike i “ zabrinutosti” !

ali njegova struja u saboru neće dignuti dovoljno ruku za privatizaciju odnosno pritiskat će Plenkovića i Dalićku i što onada?

On je samo koordinator i ne odlučuje , niti će se njega išta pitat , drugi ministri sa premijerom imati zadnju riječ , zato bez panike i ” zabrinutosti” !

a što ako zbog Marićeve struje neće biti dovoljno ruku u saboru

New Report

Close