Da, dolaze. Očekujem odlična izvješća a poprilično sam u kešu jel to? Svatko ima svoj stil. Sad si u kešu, jedan klik i više nisi. Tako to ide i obrnuto.
Je jake su mi reference propali forumaši (ne govorim za sve, samo za ove sociopate) i stručni novinari haha, jedina referenca na našem TK je već 1000x dokazani bloger koji je u više navrata izjavio da je ovo tek početak ukoliko ne bude nekih značajnijih kolebanja vani… i kome vjerovati njemu ili ovima koji vrte 5000 kn i žive s roditeljima.
e da, i naravno vjerovati prvenstveno u sebe…
Evo ovako.
Ok ispravljam se, vjeruj u sebe ali osluškuj ponekad i pametnije od sebe a bloger definitivno ima znanje.
PoAskuBidu , nisi me razumio , dosta si optimističan ( što je jako dobro) , a 70% si u kešu , to mi nije bilo jasno 🙂
@Zm
Trenutno sam 75% u kešu, trenutno. Oprezan sam, to je sve. Ne razumije me se jer je ovdje uvriježeno da se stav zauzima ovisno o poziciji… moj je stav uvijek optimističan ali oprez na prvom mjestu.
Pardon upravo dokupio JNAF tako da je udio keša pao 😉
@Zm
Trenutno sam 75% u kešu, trenutno. Oprezan sam, to je sve. Ne razumije me se jer je ovdje uvriježeno da se stav zauzima ovisno o poziciji… moj je stav uvijek optimističan ali oprez na prvom mjestu.
Pardon upravo dokupio JNAF tako da je udio keša pao 😉
Ajde drago mi je 🙂
Da, dolaze. Očekujem odlična izvješća a poprilično sam u kešu jel to? Svatko ima svoj stil. Sad si u kešu, jedan klik i više nisi. Tako to ide i obrnuto.
ako ste sa time zadovoljni kolega sve5,kao da sebe gledam 2004-07
bilo je godina i sa prometom u 8 znamenki,bio sam vrlo zadovoljan a i brokeri koji nisu ništa riskirali možda i zadovoljniji od mene s obzirom na rizik “0”.
od 2010 na danas su brokeri bitno bitno manje zadovoljni a ja još zadovoljniji nego prije.
+ neusporedivo manje adrenalina,stresa….
svaka životna dob nosi svoje,ima svojih prednosti i nedostataka.
a kako uzeti najbolje od svake?
e to je pitanje svih pitanja.
Pokušao sam i to ali meni je veći stres biti u poziciji i piti kavu negdje nego redovito pratiti, tako bar možeš reagirati… ovako sam mirniji ali stres je sigurno prisutan, mislim da bi i to trebala biti jedna od tema na forumu jer zadravlje je najvažnije a pitanje je koliko nam ga trgovanje narušava.
poaskubidu@
meni je ovako dugoročnije neusporedivo manje stresno.
ne vjerujem da bi ikad više htio,mogao se prebaciti na trejdanje.
uspješnost je individualna stvar i može ovisiti i o više drugih faktora osim o horizontu ulaganja.
Industrijska proizvodnja porasla za 2,5 posto
Odlični pokazatelji bolji od očekivanih
“Industrijska proizvodnja porasla za 2,5 posto”
nije mi čudno što su mnoge zse investitore zavile crne misli i okovale ih pesimizmom s obzirom na veliki pad tržišta kapitala ali što se više dešava sa svim tim našim “stručnjacima” i nazovi stručnjacima koji se već skoro dvije godine čudom čude sve boljim rezultatima bdp-a,industrijske proizvodnje,izvoza i sve ih redom bez iznimke iznenađuje,premašuje njihova očekivanja pa moraju korigirati pa i mi obični smrtnici odmah vidimo da su im te korekcije za onu st..r,pa se oni opet čudom čude…
ljudi moji pa do kada više ?
kada će več jednoj “hr stručnjak” sam sebi postati više smiješan sa tim bolesno niskim očekivanjima?
imamo li mi više ijednog normalnog stručnjaka a da se usudi dati imalo hrabriju prognozu koja bi premašila ostvareno bilo ćega.???
još malo i ući ćemo u povjesne anale pasimizma.
jel ovo žalosno ili smiješno?
meni više smiješno,izgledno da će sa kolektivnim progledavanjem večini biti jako žalosno kada uvide što su opet propustili.
tog će dana teći potoci suza,žući jala tako je bilo,tako će biti a svi će se optimisti opet naći na optuženičkoj klupi kao glavnii krivci za propuštenim.
srećom da to i očekujemo i nije da to nismo više puta doživjeli.
pesimistima je teško ali nije ni nama optimistima lako .