Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kaj nije Crobi do kraja godine trebao biti na 2500

možda ste krivo vidjeli, tek do kraja ovoga desetljeća, ako u međuvremenu ne bankrotiramo
[/quote]
bankrot na našu sreću gotovo da nije moguć jer tada oni koji bi ga pokrenuli podnose najveći” teret”
ono što je izglednije to je mmf,prinudna uprava,trojka …
koja će napraviti sve ono što j za nas najbolje a nismo se usudili sami.
da se to dogodilo prije 10 godina danas bi bii na putu za negdje a ovako smo na putu za nigdje.
premali smo i presitni da bi se svijet “tresao” radi mogućeg bankrota
mi smo praktično u dužničkom ropstvu iz kojeg se vjerojatno nikad nećemo izvući
kako će se dug približavati uvjetim za bankrot tako će se on djelomično otpisivati.
primjer:grčka
moglo je i trebalo sa malo više pameti,znanja,poštenja biti drugačije ali….

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ukoliko se sastavi dobra reformska Vlada očekujem nakon ovakve mršave godine odličnu nadolazeću. Grobex je na 1650 bodova, tu je uračunato sve i svašta, neka mi netko kaže koje još negativne vijesti mogu zadesiti Hrvatsku? Eventualno terorizam u što ne vjerujem. Dakle može samo nabolje nikako na lošije srednjeročno. UP UP.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

2009. na 1200, dali se to može ponoviti i 2016.godine

Ako se i ponovi, onda je 500 sljedeća stanica….

Evo nas ispod 1600…

izgleda da je ipak zavladala panika…što drugo reći…

Ode Crobi na 1400 i manje do sezone izvještaja, a onda neka nam je Bog na pomoći. Dotle i Amerika možda kihne, sve se nešto sprema.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Baš pratimo USA burzu u stopu.
Ništa, čekamo novi bull market.
Nadamo se da će se dogoditi.

Ali mislim, ime teme je jako sarkasticno 🙂

Oporavak burze? Jedino su se oporavile turističke dionice u zadnjih 5 godina u pravom smislu riječi.
Neke koje su i pokušale otišle su u bezdan – PTKM.

Evo link za trenutno stanje duga Amerike, u realnom vremenu…
http://www.usdebtclock.org/

Ode Crobi na 1400 i manje do sezone izvještaja, a onda neka nam je Bog na pomoći. Dotle i Amerika možda kihne, sve se nešto sprema.

ma na temelju čega ste vi to tako pametno zaključili?
Biće im je nezaposlenost najveća u povijesti, ratno stanje, šta li već? Ili je možda obratno..
Pa čitate li vi malo ino vijesti, situacija u SAD-u je de facto nikad bolja u povijesti, nezaposlenost nikad manja, kompanije imaju odlične rezultate, postigli su ciljanu inflaciju, FED je podigao kamatne stope..Jedini problem je što su u proteklim razdobljima burzovni indeksi previsoko narasli, i naravno da je uslijedila očekivana korekcija.
No, to nema veze sa situacijom u Hrvatskoj. Na našoj burzi je problem nelikvidnosti, ali i dalje postoje oddlične kompanije kojima još dodatno ide na ruku pad cijene nafte, kojima je to jedan od značajnih troškova, pa im to direktno postaje dobit. Dapače, očekujem odlične rezultate u sljedećim razdobljima za perjanice hrvatskog gospodarstva, a znamo koje su to..

New Report

Close