Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lošima podacima nema kraja [emo_vrtimise]

Zaposlenost u pet godina pala za više od 146 tisuća ljudi

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Pa evo još optimizma, koji daje tvorac ekonomskog oporbenog programa.

Ovi Nijemci su pesimističniji i od mene.

Ne znam kaj je gore. Dok je HDZ krio ekonomski program, ili sad kad ga je prezentirao.

Da li se mogu unajmiti političari izvana da provedu reforme u normalnom roku?

Hrvatska nema vremena čekati desetljeća.

Vaš link …

Sve je to veliki marketing kao i PLAN 21.

Sjetimo se:

http://www.kukuriku.org/plan21/ukratko/uvod/

Da bi uspjela bilo kakva reforma potrebno je prvo stranke reformirati ili ti ih u potpunosti minimalizirati, odnosno marginalizirati. Zašto? Zato što se u strankama uglavnom nalaze ljudi (iako oni koji kolo vode uglavnom nisu na TV-u) okupljeni oko nekih interesa (prvenstveno osobnih) te je stoga nemoguće bilo što promijeniti. Zato promjena vlasti može izazvat trenutnu euforiju, ali nakon toga ništa, drvljenje nadalje. Stoga, uzdaj se use i u svoje kljuse.

Koji su kriteriji za članstvo?

https://moj.hdz.hr/uclani-se

Mislim da nije bitna ni struka ni stručna sprema, bitno je da si član stranke i naravno, možeš brzo napredovati ovisno koliko znaš zapričavati ljude. Danas sutra već si na tronu i možda ćeš i voditi državu???? Aloooo???? O kakvim promjenama je moguće govoriti.

Isto vrijedi i za drugu stranku:

Učlani se

No, mislim da nije ništa drugačije ni u drugim zemljama.

Sve je to veliki marketing kao i PLAN 21.

Sjetimo se:

http://www.kukuriku.org/plan21/ukratko/uvod/

analiza slažem se s tobom

Makar ono što ja očekujem od političara (netko tko je potpuno apolitičan) da provede reforme i da osigura stabilnost na tržištu rada, a još više kod privatnika.

Meni nije jasno da nakon 4 godine ove katastrofe SDP, HDZ i dalje nema gospodarski program, već je napola napravljen

I onda se čovjek pita što to ovi u Saboru rade?

ista je priča bila i sa SDP-om koji je samo kritiziral, da bi se onda iznenadio pobjedom.

Pa odustao od svog plana 21, na čemu je dobio izbore.

Baš me zanima da li SDP ima novi plan, jer sa starim sigurno gube izbore.

I kad će ga predstaviti?

pa plan21 je odličan, zašto bi ga mijenjali!? druga stvar je što njima nije bilo na kraj pameti taj plan provoditi, pisan je samo da dobiju izbore i onda su na njega zaboravili!
oni ne trebaju pisati novi plan, nego garantirati da će provesti stari plan21 temeljem kojeg su pobijedili prije skoro 4 godine! jedini problem je što im nitko normalan neće vjerovati da će taj plan provesti, a niti bilo koji drugi plan! izbore su dobili samo na ogorčenju naroda sa sanaderovim lopovlukom i zato je HDZ kažnjen seljenjem u oporbu!
da ne duljim, ne znam može li HDZ izvesti zemlju iz krize, ali znam da SDP ne može, 4 godine SDP vlade su uzalud bačene u vjetar!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

PLIN-1.4. pojeftinjuje plin za kućanstvo
STRUJA-oni koji nemaju plaćat će im država struju (s našim novcima)a HEP se
dogovorio s Japancima o suradnji
CESTE-prvo smo ih debelo platili sada ćemo ih još jednom platiti kroz IPO
(dvostruko bojanje tunela odnosno cesta)
IPO-SPO-kada poćinje SPO (luka Rijeka) i IPO veli teorija da je vrijeme za kupnju dionica jer onda dolazi do oporavka TK
BANKE-pred zidom
HNB-pod testom tečaja kune odnosno smanjenja deviznih rezervi
FIRME D.D.-deflacija,izvoz nešto povoljniji tečaj (ako nije u Rusiju)
DRŽAVA-novo zaduženje 1-1,5 milij.eura
DRŽAVA/njezine firme- sve u redu lova za plaće osigurana
NOVA OPASNOST-g.iz njemačke (program hdz)oporavak će trajati 10 godina
SPAŠAVAnje-uzdaj se use i u svoje kljuse

pa plan21 je odličan, zašto bi ga mijenjali!? druga stvar je što njima nije bilo na kraj pameti taj plan provoditi, pisan je samo da dobiju izbore i onda su na njega zaboravili!
oni ne trebaju pisati novi plan, nego garantirati da će provesti stari plan21 temeljem kojeg su pobijedili prije skoro 4 godine! jedini problem je što im nitko normalan neće vjerovati da će taj plan provesti, a niti bilo koji drugi plan! izbore su dobili samo na ogorčenju naroda sa sanaderovim lopovlukom i zato je HDZ kažnjen seljenjem u oporbu!
da ne duljim, ne znam može li HDZ izvesti zemlju iz krize, ali znam da SDP ne može, 4 godine SDP vlade su uzalud bačene u vjetar!
[/quote]

Zato kažem, da SDP ima šanse jedino s nekim drugim planom.

Jer će izbore izgubiti jer nije ni počeo provoditi plan 21.

Problem koji ja imam sad s ekonomskom planovima je taj što on može biti najbolji na svijetu, pa se opet ne provoditi.

Nadam se da će ovi izbori bar biti skoncentrirani na ekonomskim planovima izlaske Hrvatske iz krize, jer drugo ljude ne zanima.

Zanimaju me planovi drugih stranaka, ali i plan njihove provedbe.

Sam plan i bajke više neće biti dovoljni.

Naravno, uspješna provedba dobrih ekonomskih planova trebala bi pozitivno djelovati na burzu.

Bar se nadam.

Medo je uvjeren u to i bez da stranka na vlasti ima plan.[emo_smijeh]

A kamoli da ga provodi.[emo_namigusa]

Lp

u stranačkim blagajnama je minus. prosječan hadezejov član je pošle godine uplatio manje od 2kn za stranku. moš misliti šta će tek napraviti od državne blagajne. ne branim ostale jer su slični.

who dares, wins

http://www.seebiz.eu/lovrincevic-trebaju-nam-radikalne-reforme/ar-106497/

ovi koji dolaze na vlast nude pacanje reformi 10 g.

@plavi01

zasto mislis da je hdz-oz program opasnost?
nisam previse upucen u njega, ali sumnjam da ce Nijemci to lose uradit.
njihovo gospodarstvo odlicno funkcionira.

New Report

Close