razočaran
danas nisam kupio ništa
očekivao pad min 2%
medvjedi su me dobro nasanjkali sa svojim “crnjacima”
pa raspalili po kupnji ok nema ljutnje
svaka čast majstori
sutra ću biti pametniji
forbes,povratak burze
najave su velike,oćekivanja nikakva.mogu li Agrokor i hep oživjeti domaće tržište kapitala
tako piše na naslovnoj stranici.ako ima netko forbes može li osvrt na naslov.
što vele
ovako se je pisalo 8.5.2014.
onda je šefica rekla da se buju povezali s bečkom burzom u 2015.
više ništ ne čujem o tome valjda svi čekaju da dragi poćme bacati novce koliko
kome treba pa bu sve rješeno.tak si možda i grci misle.
malo morgen,nebu išlo.ja sam za anđelu.štednja uvijek i pametno trošenje/investiranje.njima paše da sve kod nas k vragu otiđe.KEŠ JE KRALJ i
samo čekaju imaju oni veće živce od nas bokci.
bokci vele kad sve prodam sam na svom i idem na državne jasle i svoj crni fond.
Otvaraju se novi fondovi…
Građani čekaju u redovima za upisati dionice…
Kako sad pa to, zar im analitičari i novinari nisu objasnili da će sve urušiti [emo_smijeh]
Ne stoje ljudi u redovima da bi kupili TPNG. Čista manipulacija.
Uglavnom su to sadašnji i bivši zaposlenici i članovi obitelji koji žele zamjenu. I svi su bez izuzetka zvani radi takve preporuke.
Manipulatori bili sa TNPL, manipulatori ostali sa TPNG.
kaj se sve ne zmišlja da nam mazneju lovu
u nacionalu danas piše da je AV 75% TDR dogovoril s Kinezima za 3 milij.kn
a adris-p u minus a adris-r u plusu.morti buju nas bokce u P otpisali.
ja još malo bum i u duhove počel vjerovati na ovoj burzi.I još nešto zakaj
ronimo od 1807-1771
Četvrti dan pada Crobexa zaredom…
Pali smo sa 1807.9 bodova na 1771.6 što je pad od 2,05%
Razloga za pad nije bilo…
I još nešto zakaj ronimo od 1807-1771
Možda zato što su naši dragi prijatelji austrijski bankari pali opet u malo žešću depresiju…
Raiffeisen Bank International AG (RBI)’s junior bonds slumped to levels typically viewed as distressed after gains in the Swiss franc added to woes triggered by the tumble in the Russian and Ukrainian currencies.
Tsipras je prodao svojin ovcama Castrovu priču, dobio izbore i više ne spominje
da dugove neće vraćati. Priča se nastavlja sa drugom vladom. Važno je znati za dobar ulov na što ribe grizu.
Tsipras sve vise izgleda kao grcka verzija Milanovica.
bravo Twiks….. zadnja dva dana bas u drustvu to tumacim ljudima …ma pljunuti sam malo pricekat da izadje na vidjelo
Još malo o austrijskim bankama, švicarskom franku i rublju…
U godinu dana cijena rajfice international je opala 67.5%, tržište kažnjava dioničare zbog loše politike uprava sve ove godine kad su se širili kao skakavci po istočnoj Europi i Balkanu.
Evo graf…
Vaš link …
Što bi se reklo na ovom forumu u neka druga vremena, škrgut zubiju da šestice pucaju.
Kao što znamo Hypo-Balkan je prodan Amerima za kikiriki. Ostaje još Erste, oni se još drže tak-tak pa su opali “samo” 25% u godini dana.
Dakle, austrijski bankari su u ozbiljnim problemima, a njihovi domaći zaposlenici tkz. analitičari prednjače s negativnim “bias-om” hrvatskog gospodarstva.
A kad se 2004-2008 puhao kreditni balon onda se gledalo kroz ružičaste naočale, a Sanader je bio veliki guru i sa ove i sa one stane Alpa.
Svjedno, kako ECB sigurno neće dopusti bankrot austrijskih banaka i pokrpati će im sve gubitke, jer se još pamti slom Creditanstalt- i naknadne posljedice, još jednom ponavljam tezu…
Što bankarima (pogotovo austrijskim) gore, to hrvatskom gospodarstvu bolje!