Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam da jesi. Nisam te ja nikako ni demantirao, dapace.

Sjecam se sto si sve prognozirao, a neke stvari koje si pogodio su meni stvarno fascinantne.

Broj izdanih odobrenja za građenje nastavlja rast dvoznamenkastim stopama.

Znam da nije pristojno ali… 'I told you so' [emo_smijeh]

Ono što je još zanimljivije, vrijednost po izdanim odobrenjima je porasla u prvih osam mjeseci y/y s 10.8 milijardi kuna (2013) na 13.4 milijarde (2014).
[/quote]

Što je najbolji pokazatelj da lova ide u ciglu, a ne ide u dionice.
Ne znam kako vam je to promaklo.
Sigurno slučajno

nakon američke oklopne konjice koja je već duže vrijeme u Hrvatskoj ovaj mjesec
stiže i američka financijska konjica koja preuzima HAAbanku u Hrvatskoj pa očekujem da se javi amerikanac ili amerikanec
U petak čitam u Jlistu financijska tržišta ruše se kao domino,pad burzi moglo bi biti gadno.Danas subota Jlist se ponaša kao da jučer nije posijao paniku a burze natrag u dobrom zelenom.
Kao da jučer nije ništa bilo i sada ja pitam financijsku industriju kako misli
privući štediše na burzu.

@ROOkie
Nije bilo upućeno tebi, nego da se “sjedne na muku” novinarima i nazovi analitičarima što sipaju crnilo, te ovima što svakog forumaša PD-a tko se usudi napisati nešto optimistično zakucaju u spammera.

Kad CROBEX preskoči 2000 i krene prema 3… od jada će rigati žuč [emo_smijeh]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Nije bilo upućeno tebi, nego da se "sjedne na muku" novinarima i nazovi analitičarima što sipaju crnilo,

Više je nego otužno to današnje novinarstvo u RH koje pad njemačkog burzovnog indeksa od 2,9% razvlači po naslovnicama i prikazuju kao smak svijeta. A onda kad taj indeks skoči 3,1% onda to ne primjećuju. Ili ne smiju primjetiti.

Hrvati među najvećim investitorima u Sloveniji.

Delo: Hrvati među najvećim investitorima u Sloveniji

@ROOkie

Nije bilo upućeno tebi, nego da se "sjedne na muku" novinarima i nazovi analitičarima što sipaju crnilo, te ovima što svakog forumaša PD-a tko se usudi napisati nešto optimistično zakucaju u spammera.

Kad CROBEX preskoči 2000 i krene prema 3… od jada će rigati žuč [emo_smijeh]

Kao što ti rekoh nedavno i na private, sad i tu ponavljam da daješ nekima ponovo motiva da bace ipak koji pogled više na forum, a možda ponekad čak i nešto napišu…
Inače sam gotovo i potpuno prestao čitati,a pisanje mi je bila još gora strana…u moru defetizma i nagomilane patologije, ovakva “svježina” mi je dala definitivno potvrdu da nisam Pale sam na svijetu, kako sam se znao osjećati nebrojeno puta u raznim društvima i raspravama o TK, ekonomiji, stanju gospodarstva itd….
Ma da skratim….ne propuštam pročitati ni jedan medvjeđi post [emo_smijeh]

medo i tigrus svaka Vam čast i puno hvala na Vašem pisanju

Više je nego otužno to današnje novinarstvo u RH koje pad njemačkog burzovnog indeksa od 2,9% razvlači po naslovnicama i prikazuju kao smak svijeta. A onda kad taj indeks skoči 3,1% onda to ne primjećuju. Ili ne smiju primjetiti.

Ne znam o kojem je novinaru riječ, ali vjerojatno je samo prepisao članak s reutersa http://finance.yahoo.com/news/germanys-dax-hits-one-low-142853349.html;_ylt=AwrBEiI_rUZUMj8AvsOTmYlQ http://fingfx.thomsonreuters.com/2014/03/25/132956f586.htm

Ne radi se o 2,9% već nešto više (istina, sad je već nešto manje). 🙂

http://www.tportal.hr/biznis/trendovi/355120/Umjesto-da-platite-porez-ulozite-svoj-novac-drugdje.html

“…Prema istraživanju portala MojPosao, 27 posto štediša spremno je zbog uvođenja poreza na kamate napustiti bankovnu štednju i potražiti bolje utočište za svoj novac. …”

Ako je ovo istina i ako se samo dio toga prelije na burzu nema zime za ZSE iduće godine…

sto kazete na porez na kapitalnu dobit?

sto kazete na porez na kapitalnu dobit?

Ne samo da se uvodi porez na kapitalnu dobit, nego će se odsad plaćati porez na dividendu na bilo koji iznos i još se ukida povlastica na dividendu prilikom povrata poreza.

Ali siguran sam da će Real Bear naći načina da to proglasi odličnom vijesti za tržište kapitala

New Report

Close