Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega RealBear…odličan sjedi pet!Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.Sad tek vidim i zgražam se nad svim ovim nepotrebnim i neshvatljivim referendumima koliko je zatucani i socijalističko oprani ovaj narod…”naši”drugovi tjeraju te referendume do iznemoglosti i viču “juriš drugovi”na ova kapitalistička sr..a, ne damo im naše ceste,našu industriju(PTKM),naše more i Jadran jer ne dao Bog da se kojim slučajem pusti stranca da uloži i razvije turizam na višu razinu da imamo kvalitetnu pred i posezonu jer će uništiti i zatrovati cijelu obalu i ljude…a ako se dogodi bankrot i dođe “policajac”MMF i uvede red i disciplinu onda će svi otpočetka kukati i jadikovati ali brzo će se naš narod primiriti i pomiriti da je tako u redu i da ćemo na taj način brzo izaći iz krize a poanta je u tome da kad vladajući pokušavaju napraviti reforme linijom manjeg otpora nema šanse i tada se razvlače razni referendumi,organizira se skup građana itd. ali kad srežeš po kratkom postupku(MMF)vrlo brzo se narod disciplinira i postaje rutina.Mi nismo drugo niti zaslužili već da nam stranac(MMF) bude vladar…Upravo je burza preslika trenutnog stanja,nakon spektakularnog rasta turista(naravno da su stranci najviše kumovali ovakvom rastu)sada odjedanput i naši fondovi daju preporuke za kupnju…jedino još OMF(mirovinci)spavaju zimski san ali oni se uključuju na 3000bodova crobija.[emo_smijesak]

Pa sad već kad se itamo sa prognozama crobija očekujem do nove godine 2200-2300…proljeće 2500-2800….jesen 2015 preko 3000 ….ipak su izbori.
Naravno da se armagedon može desiti uvjek.

A BALVANA!!! :) :) :)

A bojim se da će monetizacija po vladinim uvjetima proć kao i natječaj za HMST, prvi krug.
@RealBear
A zašto smo to tako jako bitni Amerima, mislim da im nismo ni u malom prstu.Volio bih se iznenaditi ali…
@BearG
Il ste vi mucho optimistični ili Ja ne kužim ironiju [emo_zacudjen][emo_zacudjen]

Ta mi smo u DEPRESIJI, ne recesiji. Ljude još samo drži to što većina ima nekog na selu (većina je tek drugo koljeno u gradu) ili zaposlenog u državno/javnom sektoru ili penzionera u familiji.

Turisti su mislim odradili rast za ovu godinu. Tko će drugi povuć, burzu?

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Amerima smo bitni jer smo otkantali Ruse jako puno puta na svoju ekonomsku štetu i dobili za uzvrat samo tapšanja po ramenu i slikavanje po Bijeloj Kući, a nimalo im ne odgovara da bankrotiramo jer tko zna što bi se iz toga moglo izroditi.

Ako procjene da uz to mogu nešto i zaraditi monetizacijom to će se dogoditi.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Ako ode u koncesiju bilo bi uredu da ovi decki dobe još jednu opremninu,oni su nagradeni za svoj nerad i jos su za istu placu ostali raditi na novim izmisljenim radnim mjestima,treba organizirati referendum ZA monetizaciju cesta jer ovakvih ljudi se inace nemoguce rijesiti

http://www.vecernji.hr/hrvatska/nakon-smjene-uzeli-otpremnine-a-ostali-u-hac-u-966189

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

http://www.business.hr/ekonomija/rast-izvoza-na-godisnjoj-razini-4-2-posto

Rast izvoza na godišnjoj razini 4,2 posto

A BALVANA!!! :) :) :)

Amerima smo bitni jer smo otkantali Ruse jako puno puta na svoju ekonomsku štetu

kako da ne, ameri su poznati čovjekoljupci [emo_smijeh]

nimalo im ne odgovara da bankrotiramo jer tko zna što bi se iz toga moglo izroditi.

možeš misliti posljedica za svijet da bankrotira balkanska državica od koje jedan new york ima duplo stanovnika [emo_smijeh]

Neka, trebaju nam ovakvi experti tipa Voleya da počnu kupovati na crobex 2500-2700

@crudeoil
znači tvoj argument za drukanje o rastu su uličarske doskočice? a dobro, uživaj [emo_smijeh]

Da upravo to.
Ulične doskočice.

A bojim se da će monetizacija po vladinim uvjetima proć kao i natječaj za HMST, prvi krug.
@RealBear
A zašto smo to tako jako bitni Amerima, mislim da im nismo ni u malom prstu.Volio bih se iznenaditi ali…
@BearG
Il ste vi mucho optimistični ili Ja ne kužim ironiju [emo_zacudjen][emo_zacudjen]

Ta mi smo u DEPRESIJI, ne recesiji. Ljude još samo drži to što većina ima nekog na selu (većina je tek drugo koljeno u gradu) ili zaposlenog u državno/javnom sektoru ili penzionera u familiji.

Turisti su mislim odradili rast za ovu godinu. Tko će drugi povuć, burzu?

Vidiš da je već počeo halucinirati da će nas Amerikanci spasiti od bankrota.
To je početni stadij diluzije kad ti se počnu priviđati Amerikanci kojima su bitne naše autoceste.
Da ne pričam o ostalim nazovi argumentima kao što je npr štednja za koju bilo tko zna da ne ide nikud, nego je rezervirana za nove poreze i sve ostalo što nam priprema buduće Vlada(guglati Barro).
Isto tako monetizacija neće ništa promjeniti što se tiče javnog duga, štoviše javni dug će se povećati, a umjesto subvencioniranja HAC-a mi ćemo subvencionirati koncesionara.
Da ne pričam da Real Bear zvuči ko Pusićka “Nećete dobit mirovine ako ne monetiziramo autoceste”, haha

super su mi te spikice o rastu burze, ali kako to da nitko ne komentira kataklizmičke padove na ino burzama? DAX je danas na -2,2%, a to mu je ne znam koji dan pada za redom! nedavno je DAX bio na 9800 bodova, sad je na 8800, pad od 1000 bodova, a ovdje se pričaju bajke o oporavku burze! pa najjačem gospodarstvu u EU (njemačkom) prijeti recesija, a nama će kao procvjetati ruže s milanovićem i grčićem na čelu? o da…. [emo_zloban]

New Report

Close