Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cim se ukine porez na dividendu 320000 blokiranih pocinju investirat. Nece oni vise drzat minus na racunu uz 12% zatezne kamate.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Tko je jamio, jamio je.
http://www.seebiz.eu/maras-iduce-godine-sigurno-gospodarski-rast/ar-92214/

Tko je jamio, jamio je.

koja je ovo marasova najava rasta? 3.-a? ili već 4.-a? bitno je samo da je sve do sada – promašio [emo_ljut][emo_vrtimise]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Tko je jamio, jamio je.

koja je ovo marasova najava rasta? 3.-a? ili već 4.-a? bitno je samo da je sve do sada – promašio [emo_ljut][emo_vrtimise]
[/quote]
Pa tako i ovu.[emo_palacd]

MINISTAR financija Boris Lalovac potvrdio je kako će rebalans proračuna najvjerojatnije biti najesen.
Jedan od razloga zbog kojih nam je rebalans potreban, ističe Lalovac, je i loša turistička sezona. Ministar financija prvi je priznao da je sezona podbacila i to, kako kaže, zbog lošeg vremena, ali i slabo vođene turističke politike.

Oporavljamo se iz dana u dan. Ovo je ne samo dobra vijest za cijelu burzu, nego naročito za dionice turističkih firmi, jel tako Real Bear?

Pa sta je njemu podbacilo, uveo je 30% veci pdv. Ako mu i tako podbaci, onda su stvarno obdareni.

A gle ovog oporavka naših perjanica burze

Podravka: Pad prodaje i neto dobiti u prvom polugodištu
Viro: Gubitak od 950.000 kuna
Grupa Končar: Neto dobit u pola godine smanjena 13,4%, ukupni prihodi za 4,7%

Fakat je teško kupovati/držati dionice u državi kojoj prijeti slom državnog proračuna zbog dva,tri proloma oblaka u srpnju.

Šalim se malo naravno, količina depresije i opsjednutosti crnjacima većeg dijela nacije koji zanemaruju prve stvarne naznake oporavka mene čini optimistom. Što se više crnjači to sam ja veći optimist. Da slučajno novinari počnu pisati kako nam je super ja bih pisao na temi korekcija, a ne oporavak.

Hoće li manjak proračuna zbog lošije naplate PDV-a dovesti do rezanja plaća uhljebima, dovesti do prijevremenih izbora poslije kojih su moguće drastične reforme i rezanja državnih troškova na početku mandata ili ćemo završiti pod protektoartom MMF-a/Europske komisije meni je potpuno svejedno.

U svim gore navedenim slučajevima ubrzat će se stvarni oporavak realne ekonomije.

A ako sam ja u krivu i ne bude oporavka, te je stvarno sve tako crno i doista se država slomi… ne znam kako će to pomoći onima koji drže lovu oročenu u bankama.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Dok je sdp na vlasti zaboravite na oporavak. Cak je i kosorica imala 2 pozitivna kvartala, a ovi nece ni jedan.

Maras: Nagodinu sigurno gospodarski rast

Može li išta slediti krv u žilama više od obećanja ministra Marasa o sigurnom gospodarskom oporavku slijedeće godine?

nema oporavka, bojim se da slijedi krah državnih financija!

citat:
Tako ispada da je bilo uzalud sve što je Vlada poduzela početkom godine. Kada je u studenom prošle godine donijela proračun, planirala je povećanje deficita na 17,4 milijarde kuna. Međutim, Europska komisija je postavila drugačije ciljeve nakon ulaska u proceduru prekomjernog deficita pa je Vlada već u ožujku donijela prvi rebalans. Uz brojne mjere na prihodnoj i rashodnoj strani deficit je smanjen na 13,5 milijardi kuna. Nakon samo četiri mjeseca ispostavilo se da je to za Vladu ipak prevelik zalogaj. Štoviše, bit će teško ostvariti i plan iz studenog. Analitičari već računaju na to da Hrvatska ove godine neće ostvariti nikakav pomak u sređivanju fiskalne situacije.

http://www.jutarnji.hr/lalovac–rezat-cemo-place-iznad-10-tisuca-kuna-u-javnoj-upravi-/1209649/
[emo_vrtimise][emo_palacd]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

prijeti slom državnog proračuna zbog dva,tri proloma oblaka u srpnju.
To je samo zadnja kap, jezičak na vagi. Što se turustičke sezone tiče, pouzdano znam da se većina turista, čim padne malo kišice ili se samo naoblači, ukaka u gaće i već sljedeći dan pakira kofere jer odmor iliti ljetovanje podrazumijeva isključivo čvarenje na suncu pri 30 C ili više. Evo, u ovom trenutku obziljno kiši, a osobno se ne sjećam da je ikada bilo ovako kišno i hladno ljeto. Ovo “ljeto” još nisam ukopčao niti jednom klima uređaj. No, svemu nije kraj, kolovoz i rujan mogu popraviti stvar…

Drugi čimbenik je i Svjetsko prvenstvo u nogometu. Nijemci i Austrijanci, naši najvažniji gosti, dobrim su dijelom alocirali vrijeme i novac u Brazil.

New Report

Close