Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupuju se nova auta uhljebima, dok ljudi gladuju.

Što se tiče gladovanja, kad cijene prehrambenih proizvoda padnu 5% sigurno se manje gladuje nego prije.
[/quote]

Tako je, što znači da svi koji ne umiru od gladi odmah pomisle na Crobex i ZSE, kupe Poslovni i sjednu sa ženom i djecom i kaže glava porodice:

“Djeco i ženo, jučer i prekjučer smo jeli 3 obroka, mislim da je vrijeme da počnemo kupovati dionice na burzi jer siti smo, puni optimizma i vjere u budućnost naših firmi koje će požnjeti neviđene uspjehe čim uđemo u Europsku Uniju”
A na to će starije dijete:
“Ali tata, pa mi već jesmo u EU!”
A tata će: ” E, pa jebiga sad, onda udrite i po međuobrocima”

Kupuju se nova auta uhljebima, dok ljudi gladuju.

Ne trkeljaj…

“…prema bazi podatakal Svjetske zdravstvene organizacije, Hrvati drže 13. mjesto prekomjerno teških ljudi na svijetu”

Ti si g***!

Bože mi oprosti jer ovo nikada na ovom forumu nisam rekao, ali ovo jednostavno nisam mogao presutiti…

Za tvoju informaciju, hrvati možda i jesu 13. najdeblja nacija na svijetu, ali onda bi i trebao znati da je uzrok pretilosti nekvalitetna prehrana, što bi dalje vodilo k tome da se Hrvati veoma nezdravo hrane, a sve to zbog lošeg imovinskog statusa!

Nekad treba i razumjeti ono što pročitate!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ti si g***!

Bože mi oprosti jer ovo nikada na ovom forumu nisam rekao, ali ovo jednostavno nisam mogao presutiti…

Za tvoju informaciju, hrvati možda i jesu 13. najdeblja nacija na svijetu, ali onda bi i trebao znati da je uzrok pretilosti nekvalitetna prehrana, što bi dalje vodilo k tome da se Hrvati veoma nezdravo hrane, a sve to zbog lošeg imovinskog statusa!

Bravo Ivane 1902

Ti si g***!

Uzrok je preveliki unos kalorija i premala potrosnja istih. Sto ce reci, ‘rvati zderu i nisu dovoljno fizicki aktivni. A koliko ono milijuna hektara neobradjene zemlje ima u drzavi i koliki je deficit trgovinske razmjene u vocu i povrcu?

toliko o “oporavku” [emo_vrtimise]
http://www.poslovni.hr/forum/tema/pad-potrosnje-u-svibnju-ubija-svaku-sansu-za-rast-bdp-a-u-drugom-kvartalu-32588

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Nema brige, kad ADZ zasjedne na slijedećim izborima cijela Hrvatska će se pozlatiti od njihovog pametnog i stručnog vodstva. Sve lumen do lumena. Pun ih je Sabor. A kad zinu … ohohoo

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Dok analitičari naših banaka padaju u depresiju, Draghi pušta 700-1000 milijardi Eura. Zapravo kad bolje razmislim možda baš zbog toga crnjače, država i sve velike firme koje imaju potrebu će se refinancirati vani, a bankama će ostati za plasirati u trezorce po 2% kamate. [emo_namigusa]

The ECB has identified loans to companies and households as a key weakness in the euro area’s fragile recovery. The so-called TLTRO program, part of a wider package of measures announced in June, offers as much as four years of low-cost funding tied to bank lending that Draghi said this month could ultimately provide as much as 1 trillion euros.

Vaš link …

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Investitori očekuju rast CROBEX-a u iduća tri mjeseca.

Ukupno gledajući sve vrste vrijednosnica rezultat sentimenta indeksa iz ankete iCapitala za 3. kvartal ove godine iznosi 18,12%, što pokazuje snažan pozitivan stav profesionalnih investitora na tržištu kapitala (rezultat 2Q2014. je iznosio negativnih 2,41%).

http://www.seebiz.eu/investitori-ocekuju-rast-crobex-a-u-iduca-tri-mjeseca/ar-91298/

Još jedini racionalni razlog da ne dođe do velikog pada kamatnih stopa na štednju i kredite kod nas je HAC i njegovo refinanciranje/monetizacija. Kad se dug HAC-a riješi ode još jedan veliki koji je morao plaćati veliku kamatu.

S jedne strane bankare stisle promašene investicije u građevini, a s druge strane ECB pušta lovu besplatno, a likvidnost raste li raste. I onda ide opravdanje od naših bankara, pa nemamo kome plasirati nitko ne valja… a kad je trebalo financirat onih 15.000 praznih stanova u Zagrebu onda je bilo sve fajn, sve besprijekorni komitenti [emo_smijeh]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Agresivni forumaši daju negativne ocjene postava ne prihvaćajući realnost oporavka Hrvatskog gospodarstva.

izgleda da ovog ljeta neće biti uobičajene ljetne letargije i sezone kiselih krastavaca! barem za sada burza pobjeđuje što svakako nije nimalo loš znak! dapače!

New Report

Close