Ja isto imam neki hunch, napisao neki dan na komentarima trgovanja, vidjet ćemo, btw u zadnjih desetak dana pogubio nešto dosta novaca na nekakvim čudnim transakcijama, ne znam kakva je ovo igra trenutačno, index je zadnjih dana rastao dok je moj portfelj gubio. Ne stignem redovito pratiti burzu pa sam propaničario u par situacija jer se bojim stagnacije tijekom ljeta a opet imam neki filing da bi ovdje mogao krenuti rast… čudna situacija u svakom slučaju. Šteta što ne mogu redovito pratit trgovanje.
Ne mogu zamisliti crobex na 2500 ili više bodova.
Pa neće ići pravocrtno, naravno… ali mnoge firme imaju zdrave bilance, smanjit će im se troškovi financiranja, prihodi će narasti i cijela slika se mijenja. Ali kad se to bude vidjelo u izvješćima onda će biti već kasno za dobar dio rasta.
Ajde pravi medo koje su to firme koje imaju omf-ove unutra zdravu bilanci i jako su puno pali a uz to nisu napucani i precijenjeni kao npr ernt i druge??????????
Ja ne vidim niti jednu…jer svašta si nadrobi…slažem se da je vrijeme da se krene…ali me brine depresija društva i tržišta kapitala…a uz to krene li vani dole…a moglo bi….
Misliš da mi nećemo padai???
Hoćemo i to puno više i brše nego oni koji su ponovo na ath..
Ovo je jednostavno Hrvatska…ovdje vladaju uski sitni interesi…nepotizam u svim segmentima društva pa tako i u omf i oif-ima…
A da ne govorim o ostalom..
Volio bih ja da to kene gore naravno da se zaradi kaom 2007…ali teško po meni…
Volio bih da se varam
Brodari su mi davali nekakvu perspektivu…ali BDI i vozarine jednostavno …to je već agonija….a u što ulagati…u Todex?
Pa ja sam davno izgubio povjerenje u Todex..
Ako mi ga vrate vrlo rado ću staviti koju čunu unutra…
Jel može rast pričekat jesen sljedeće godine molim lijepo?
E sad nisam rekao i jako puno pale i imaju zdravu bilancu, to bi bilo malo previše… čak i za našu baruštinu. Bolje pitanje je tko ima zdravu bilancu i ima prostor za rast ? Tko ima zdravu bilancu i mogao bi biti meta preuzimanja ?
Mislim da znaš odgovore, drugi nek malo istraže.
Vani će pasti to je sigurno, ali odgovor na pad će biti daljnje printanje love. Kako oni već dugo ne znaju što će s lovom pa firme dižu kredite i otkupljuju dionice, sjetit će se da ima neka tamo Hrvatska koju ima još neke stvari za prodati.
Ma nemože se više ni trejdati…jednostavno nema love na burzi….
A što to mi imamo za prodati još…?????????
Agrokor????????????????
bilo je masu puta takvih situacija u kojima se mislilo da nema para na burzi a kad ono BOOM samo takav, nikako mi ne paše da krene rast ali nažalost imam neki predosjećaj da će se desit uskoro.
Ma koji crni oporavak burze kad nas kose prirodne nepogode a u Ukrajini bijesni rat koji prijeti da preraste u svijetski? Ekonomije cijelog svijeta su u kolapsu kriza se širi a ne da prolazi. Nama fali novca u proračunu jer nije uspjelo davanje autocesta u koncesiju. Većina nekad dobrih građevinskih firmi je ili u stečaju ili predstečaju. Propadaju male bančice čak i u metropoli zadnji slučaj Centar banke. Belje se prezadužilo vlasniku odgovara što niža cijena, što reći nikad gore na ZSE.[emo_palacd]
Predosjećaj je dobar…evo recimo interesantan je trenutno todex ???
Blje??? palo puno …ima dobru vl. strukturu…
I?
Atgr?…zdava bilanca…precijenjena dionica..