Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

o tome ja i pričam!

Ovu temu bi trebalo preimenovati u Oporavak od burze.
Pa recimo da ljudi daju prijedloge toplica,rehabilitacijskih centara ili lječilišta koja su im se pokazala kao dobra,te ih mogu preporučiti i drugim forumašima.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Pa recimo da ljudi daju prijedloge toplica,rehabilitacijskih centara ili lječilišta koja su im se pokazala kao dobra,te ih mogu preporučiti i drugim forumašima.

imaš neku preporuku? [smiley]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

jel bio tko u daruvarskim toplicama?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

[/quote]
pa kako sad stoje stvari ja nisam bas za toplice ja sam vise za vrapče odjel dionice a Vama bih savjetovao dragi gospodine Sančo da se nakrcate sa dobrom zalihom C vitamina i meda te čaja jer je mene čopila neka viroza a buduci da u zadnje vreme dosta često Vi i ja vodimo debate ne bih htel da je nespremno docekate
pofuk

[/quote]

Mogu ti reći da su mi se prošle godine u 11. mjesecu dobrima pokazale Terme Olimia u Sloveniji.
Naročito mi se dopala Shi-atpl masaža.
Cure su odlične

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

[/quote]

Mogu ti reći da su mi se prošle godine u 11. mjesecu dobrima pokazale Terme Olimia u Sloveniji.
Naročito mi se dopala Shi-atpl masaža.
Cure su odlične
[/quote]
A što mu ga dođe ona atpl masaža?

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

čatež je u redu, pogotovo ono olujno nevrijeme i kišica kaj pada! [thumbsup]

Ajmo malo računat – Ukupna imovina OIF-ova u dionicama je pala ispod 4 milijarde kuna – bila je 14 milijardi

Udio OMF u OIF je pao na oko 700 miliona kuna – bio je 2,5 milijardi

OMF će od INE dobiti oko 1,3 milijarde kuna, BF 2 miljarde + još gomila casha se oslobađa

Vidim li ja to konačno balans ?

evo U Americi se nešto događa ,počeli su prelazit u pozitivu

Bijela kuća: Očekujemo dogovor do ponedjeljka

Rep. Barney Frank Predicts Bailout Deal by Sunday….

DOKUP!

New Report

Close