[ [thumbsup] Ako tako kažeš evo ti pomoći : )) [thumbsup]
[thumbsup]Demokrati i republikanci postignuli dogovor
Financijskom sektoru 700 milijardi dolara pomoći
Zbog opasnosti od panike na financijskim tržištima ključni republikanski i demokratski zastupnici u SAD-u izvijestili su u četvrtak da su postigli načelni dogovor o 700 milijardi dolara pomoći financijskoj industriji i najavili da će ga predstaviti Bushovoj administraciji izrazivši nadu da će se o njemu glasovati u roku od nekoliko dana. [thumbsup]
[thumbsup] Sutra već na otvaranju sve što nešto valja ide u blokadu zato dokup odmah oko 10 sati [thumbsup] [smiley] [wink]
a izvor? To si pročitao gdje? u Areni?! [yawn]
[Sutra već na otvaranju sve što nešto valja ide u blokadu zato dokup odmah oko 10 sati [thumbsup] [smiley] [wink]
nisam baš primjetio
[yawn]
[Sutra već na otvaranju sve što nešto valja ide u blokadu zato dokup odmah oko 10 sati [thumbsup] [smiley] [wink]
nisam baš primjetio
[yawn]
[/quote]
Febo ti baš uživaš kad ostali dioničari gube novac znači raduješ se tuđoj nesreći to će ti se kad tad vratiti [lol] Dali si dobro pratio burzu ? Bili smo na – 2,07 % a sad smo već na – 1,41 % što znači smanjenje minusa i oporavak [thumbsup] Zašto praviš budale od dioničara koji su optimisti po tebi bi najbolje bilo da sve padne na 0 . [angry] Ti si onaj prosječni Hrvat koji želi da susjedu crkne krava [lol] No ti imaš pravo na svoj izbor nemoj drugima soliti pamet kreni od sebe. [tongue]
Šef aj odi malo drukat na LEDO da ide na 5000 kn kao u dobra stara vremena (prije nego li si se nakrcao tom dionicom).
Ne uživam ja ovih dana u ničem osim u seksu pa te zato volim podjebavati.
Inače samo sam pitao za izvor a nisi mi odgovorio niti sam igdje naišao na taj tvoj članak od jučer
a to mi govori da si sve izmislio, a iz kojih razloga si to napravio nemam pojma nit me nije briga.
Pozdrav iz Potpićna! [bye]
dal je iko ikad razmišljo o sljedećem…
evo uzet ću za primjer dionicu lrh
ath ako se ne varam 7200 najnižda 1900 valjda
to je pad od 5300kn
jesmo na dnu il je dno 20-30% niže pa koga to boli tuki jer mu dionica u tom slučaju može past još dodatnih 400-600kn
pa što je to u usporedbi s onih 5300!?!?!? [lol]
u jutarnjim vjestima direktno javljanje premijera iz Amerike,kaže:
KUPUJTE DIONICE JA SAM SVE DOGOVORIO
po meni, oporavak će teči onako kako će moja poniznost izvoljevati, a ne kak će to Bush ili neznam ko odrediti. [proud]
[cool] Kupujte dioničari kupujte nedajte se fondovima da vam sole pamet. [thumbsup] Krenuli smo ujutro sa – 2,07 % a sada su stvari već puno bolje – 0,84 samo složni mali dioničari možemo spriječiti pad. [thumbsup] Zato svim snagama u dokup jeftinih dionica [thumbsup] Poglavito Ledo, Zvijezda, Kraš, Adris, Žitnjak, a možda i Kamensko pošto je jučer protrgovano za 3,6 milijuna kuna. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [wink]
l
dal je iko ikad razmišljo o sljedećem…
evo uzet ću za primjer dionicu lrh
ath ako se ne varam 7200 najnižda 1900 valjda
to je pad od 5300kn
jesmo na dnu il je dno 20-30% niže pa koga to boli tuki jer mu dionica u tom slučaju može past još dodatnih 400-600kn
pa što je to u usporedbi s onih 5300!?!?!? [lol]
Moje mišljenje je da je skoro pa nebitno hoće li navedena dionica padati još par stotina kn. jer je i ovako jedna od najpodcjenjenijih na burzi. BV joj je 3200 a na ovim cijenama je pravi bonbončić, ja sam usao do grla u nju i sada mirno cekam rasplet cijele price izmedju drzave-ostoje i stroka…zivi bili pa vidjeli, a vi nemojte prodavati za smijesne novce jer se lagano i po nalozima vidi da hijene vrebaju. pozdrav svima uz poruku : "strpljen, spašen"
[bye]