opravak burze će biti za većinu dionica ( osim mundusa naravno )
btw ja nikoga nisam bacio na prosjački štap, prosjaci ne investiraju na burzi ( za razliku od bankara ) [lol]
Sančo moj sve će to otići doli još najmanje 40 %. Precijenjeni smo, to mi svi kažu. Ja sam ka i brat sve svoje proda i sad čekamo u ladovini. Onaj Crobex kaže da ne triba kupovati dok on ne dođe na 2900.
A ti samo navlači. Lako je tebi sa tolikim kešom nas sirotinju ismijavati.
Precijenjeno? Navedi jednu dionicu koja je precijenjena. Kupnja na ovim razinama je sigurna investicija. Samo, padat će još, pa ko ima love nek još čeka.
sad odjednom crobi vrijedi 2900 bodova….kada cemo govoriti da vrijedi 1500….ili mozda da ne vrijedi…kako moze biti druk da su ove cijene dobre…sami sebe kopamo ljudi..do jucer smo govorili da je 5000 super a sada 2900…tuzno [undecid]
opravak burze će biti za većinu dionica ( osim mundusa naravno )
btw ja nikoga nisam bacio na prosjački štap, prosjaci ne investiraju na burzi ( za razliku od bankara ) [lol]
I cror-a
Sančo moj sve će to otići doli još najmanje 40 %. Precijenjeni smo, to mi svi kažu. Ja sam ka i brat sve svoje proda i sad čekamo u ladovini. Onaj Crobex kaže da ne triba kupovati dok on ne dođe na 2900.
A ti samo navlači. Lako je tebi sa tolikim kešom nas sirotinju ismijavati.
nisam vidio uvaženi kolega ( zaposleniče industrogradnje ) da se meni obraćaš……………..e pa nije lijepo kolegi ne odgovoriti. znam da si zabrinut za svoje teškom mukom zarađene novce, ali sad nije bilo vrijeme za prodaju dionica nego za kupnju. vidi se da previše čitaš zagor-te-neja i čika apoxija
ti žurno trebaš u školu kod bubašpare, ako nemaš novaca srediti ću ti popust ( vrijedi za akademsku godinu 2008./2009. ) [cool]
evo zanimljiv članak, za one koji znaju engleski…. neda mi se prevoditi:
Small-cap stock run could herald broader recovery
evo zanimljiv članak, za one koji znaju engleski…. neda mi se prevoditi:
Small-cap stock run could herald broader recovery
http://www.google.com/translate_t?hl=hr
malo je indijanski hrvatski ali, eto…
skupljate dok je još jeftino……………neće još dugo biti [lol]
Wall Street preokrenut iz minusa u zeleni teritorij
Business.hr/Hina
09.07.2008 08:05
U utorak su, u trgovanju punom preokreta, vodeći indeksi na Wall Streetu osjetno porasli zahvaljujući padu cijene nafte i oporavku financijskog sektora.
Dow Jones indeks porastao je 152 boda ili 1,36 posto, na 11.384 boda. S&P indeks osvojio je, pak, 1,71 posto, dosegnuvši 1.273 boda, dok je Nasdaq indeks skočio 2,28 posto, na 2.294 boda.
Jučerašnje trgovanje na Wall Streetu počelo je padom cijena, no nakon što je tržišni regulator priopćio kako nova knjigovodstvena pravila neće primorati dva najveća američka hipotekarna kreditora na traženje svježeg kapitala, naglo su porasle cijene dionica u financijskom sektoru.
da li se napokon nazire oporavak burze, ali u nekom dužem nizu dana, a ne 2 dana gore, pa opet dolje?
ima li šanse da u dogledno vrijeme vidimo crobi barem na 3750-3800?
ili od oporavka ništa do jeseni?
kakve su vaše prognoze?