Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Raiffeisen investicijski fondovi bez ulazne naknade do 30. lipnja

14.5.2008 16:30:00 | Powered by limun.hr

Raiffeisen Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima, u razdoblju od 15. svibnja do 30. lipnja 2008. godine neće obračunavati ulaznu naknadu za svih šest otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom kojima upravlja.

Društvo će u navedenom razdoblju ukinuti ulaznu naknadu za dioničke fondove Raiffeisen Active, Raiffeisen Central Europe i Raiffeisen Emerging Markets, mješoviti fond Raiffeisen Balanced kao i za obveznički Raiffeisen Bonds. Za šesti otvoreni investicijski fond s javnom ponudom kojim Društvo upravlja, Raiffeisen Cash novčani fond, ulazna naknada nije ni propisana.

Ukupna imovina otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom pod upravljanjem Raiffeisen Investa krajem travnja iznosila je 2,4 milijarde kuna čime je Društvo imalo 12,48 posto tržišnog udjela.

počelo je…

Heaven or Las Vegas

počelo je…

a što je to počelo?[rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

oporavak tek sljedi, naime počelo se vračat povjerenje investitora,2.5 milijarde isplate dividende ht-a u ponedeljak,[thumbsup], stranim investicijskim fondovima smo postali zanimljivi[thumbsup]

NEMA PREDAJE

http://www.jutarnji.hr/novac

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

ni na kraj pameti mi nije kvariti veselje oporavka , ali bi volio da mi netko da odgovore na slijedeća pitanja koja me muče glede daljnjeg razvoja situacije.

Dakle cijena goriva raste , Sanader najavio intervenciju – više loše nego dobro…

Najavljuje se rast cijena energenata u ljetnom razdoblju ( plin , električna energija )

Cijene kruha ponovo rastu ,

Pravi udar na cijene najavljuje se za jesen….

E sad… većina investitorske javnosti očekuje da će pravi oporavak uslijediti u jesen tj. nakon ljeta. Ono što mene najviše zabrinjava i što se nikako u ovoj jednjadžbi ne slaže je slijedeće :

kako može doći do oporavka kraj ovakvih najava i mogućeg rasta inflacije ? Evo molio bi nekoga da ovo prokomentira i ako je moguće argumentirano (raz)uvjeri mene i ostale sličnog razmišljanja da nemam razloga za ozbiljne brige glede druge polovine ove godine ….

[rolleyes]

Past će cijena nafte …

I love the Smell of Profits in the Morning

Past će cijena nafte …

na osnovu čega to očekuješ ? Dakle smatraš da će pad cijene nafte automatski riješiti i sve ostalo ? nemoj pitanje shavtiti sarkastično , stvarno me zanima mišljenje…

fazan:

Past će cijena nafte …

na osnovu čega to očekuješ ? Dakle smatraš da će pad cijene nafte automatski riješiti i sve ostalo ? nemoj pitanje shavtiti sarkastično , stvarno me zanima mišljenje…

na osnovi precjenjenosti iste, hihi[bye]
( iranci ne znaju kud će s naftom, raspitaj se…. )

onog trenutka kada dolar dođe u odnosu na euro na razinama od prošle godine tj. na razinu 1,45 EURO/$ tada će i cijena nafte pasti jer je vezana za dolar koji je slabio u odnosu na euro a to se već dešava i trend se neće okrenuti slijedećih mjeseci.
to je moje razmišljanje i pretpostavka!

dan je pametniji od noći

Pravi oporavak tek sljedi ,danas nastavak rasta [thumbsup]

Pravi oporavak tek sljedi ,danas nastavak rasta [thumbsup]

Slažem se, trenutno dolaze dobre vijesti i to je dobro. Treba prihvatiti igru velikih, a ona nema veze ni s TA ni s FA. Prati i gledaj i uči i ne suprostavljaj se nikome jer ćeš izvisiti.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

bravo kolega valentine, odličan post…………………..prati, gledaj i izvlači pouke………….pa će biti manje škrguta zubiju[lol] [lol]

New Report

Close