Jel neko shvaća kak Crobex može bit 2% u minusu a sve zeleno? Neka greška ?!
ZABA-R-A?
ides:
”
”
ZABA-R-A?
nije se trzila pa vjerojatno nije zbog nje. ali ocito se radi o gresci.
ides: ” Jel neko shvaća kak Crobex može bit 2% u minusu a sve zeleno? Neka greška ?! ” ZABA-R-A?
Ma to su zadnji trikovi iz rukava kojima se stvara panika kod drhtavih rucica… nebi li se jos netko zaheba pa udario na prodajnu stranu [lol] [lol] [lol]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]ZSE: Financijski rezultati dižu cijene dionica?
Većina analitičara danas na Zagrebačkoj burzi očekuje rast cijena dionica i fokus ulagača na tromjesečnim financijskim izvješćima kompanija čije su dionice među najlikvidnijima.[thumbsup][thumbsup]
Zvijezda + 8,09 % , Ledo + 8,26 % dvije su perjanice naše burze pred blokadom.[thumbsup][thumbsup][wink]
Namjerno plaše male ulagače, nema drugog objašnjenja ( za split Zabe se znalo davno prije pa su mogli prilagoditi izračune a ne se blamirati )[angry] [angry]
Sramota!!
Po mom izračunu crobex je na 3.900-3.950[kiss][kiss][kiss]
Duser: ” ides: ” Jel neko shvaća kak Crobex može bit 2% u minusu a sve zeleno? Neka greška ?! ” ZABA-R-A? ” nije se trzila pa vjerojatno nije zbog nje. ali ocito se radi o gresci.
nije se tržila ali je već od jutra stajala po preračunatoj prosječnoj cijeni od srijede na 4xx kn.
baš me zanima kako će utjecati na trgovinu kad/ako isprave.
DAX u plusu[thumbsup]
Badava se mi nadamo oporavku ak buju nam ovako svaki dan mažnjavali 100 bodova i plašili neinformnirane ulagače[lol] [lol] [lol]
kako se kod nas provode zakoni dokazat će i ova MANIPULACIJA OD STRANE ZSE i ponovno ćemo vidjeti da nitko neće odgovarati a što su mali investitori na to navučeni i ne svojom greškom jeftino prodali tkoga briga.
neka se gone u PM od vlasti do ovih iz ZSE. oprostite na izrazu…. [lol]
Badava se mi nadamo oporavku ak buju nam ovako svaki dan mažnjavali 100 bodova i plašili neinformnirane ulagače[lol] [lol] [lol]
Al zato će biti ljepše kad Crobex iz minusa od 2,5% odleti u plus od cca 2%[thumbsup]