Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel neko shvaća kak Crobex može bit 2% u minusu a sve zeleno? Neka greška ?!

ZABA-R-A?

Heaven or Las Vegas

ides:

ZABA-R-A?

nije se trzila pa vjerojatno nije zbog nje. ali ocito se radi o gresci.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ides: ” Jel neko shvaća kak Crobex može bit 2% u minusu a sve zeleno? Neka greška ?! ” ZABA-R-A?

Ma to su zadnji trikovi iz rukava kojima se stvara panika kod drhtavih rucica… nebi li se jos netko zaheba pa udario na prodajnu stranu [lol] [lol] [lol]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]ZSE: Financijski rezultati dižu cijene dionica?

Većina analitičara danas na Zagrebačkoj burzi očekuje rast cijena dionica i fokus ulagača na tromjesečnim financijskim izvješćima kompanija čije su dionice među najlikvidnijima.[thumbsup][thumbsup]
Zvijezda + 8,09 % , Ledo + 8,26 % dvije su perjanice naše burze pred blokadom.[thumbsup][thumbsup][wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Namjerno plaše male ulagače, nema drugog objašnjenja ( za split Zabe se znalo davno prije pa su mogli prilagoditi izračune a ne se blamirati )[angry] [angry]

Sramota!!

Po mom izračunu crobex je na 3.900-3.950[kiss][kiss][kiss]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

upravo sam kontaktiral ZSE otklanjaju problem i ispričavaju se, meni smrdi

NEMA PREDAJE

Duser: ” ides: ” Jel neko shvaća kak Crobex može bit 2% u minusu a sve zeleno? Neka greška ?! ” ZABA-R-A? ” nije se trzila pa vjerojatno nije zbog nje. ali ocito se radi o gresci.

nije se tržila ali je već od jutra stajala po preračunatoj prosječnoj cijeni od srijede na 4xx kn.

baš me zanima kako će utjecati na trgovinu kad/ako isprave.

DAX u plusu[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Badava se mi nadamo oporavku ak buju nam ovako svaki dan mažnjavali 100 bodova i plašili neinformnirane ulagače[lol] [lol] [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

kako se kod nas provode zakoni dokazat će i ova MANIPULACIJA OD STRANE ZSE i ponovno ćemo vidjeti da nitko neće odgovarati a što su mali investitori na to navučeni i ne svojom greškom jeftino prodali tkoga briga.
neka se gone u PM od vlasti do ovih iz ZSE. oprostite na izrazu…. [lol]

dan je pametniji od noći

Badava se mi nadamo oporavku ak buju nam ovako svaki dan mažnjavali 100 bodova i plašili neinformnirane ulagače[lol] [lol] [lol]

Al zato će biti ljepše kad Crobex iz minusa od 2,5% odleti u plus od cca 2%[thumbsup]

New Report

Close