Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dalekovodu je tu i mjesto … to vam je reko i Miličić

Cookie Monster

dalekovodu je tu i mjesto … to vam je reko i Miličić

Meni nije rekao.[undecid]

ma ne samo dalekovod, već sve dionice još nisu ni približno razinama na kojima su bile. ali je trend očit, polako se povjerenje u burzu vraća, paničari su izgleda svi izišli…

i dalje raste optimizam, dow još malo pa 13000:

http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,4,25,dow_2404,117291.jl

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

tržište kapitala
Analitičari zabrinuti zbog niskog prometa na ZSE

Na Zagrebačkoj burzi danas većina analitičara očekuje nastavak rasta cijena dionica i fokus ulagača na brodarski, građevinski i sve više na prehrambeni sektor. Unatoč pozitivnom trendu Crobexa posljednjih dana, pojedini analitičari u Hininoj anketi ističu da ih zabrinjava ponovno nizak promet na burzi, budući da se bez visoke likvidnosti ne može govoriti o promjeni trenda

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Već smo danima u plusu ( sa malim odstupanjima )[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Oporavak je debelo u toku[proud]

Što sam vam govorio ( sad bi me već i moderator za nagradu mogao odmoderirati )[lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Evo ja navijam da se Sančo oslobodi muke moderiranja, dobar dečko[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Hvala kolega Valentine, nadam se da sam vas ohrabrio kad je bilo najteže ( dok su vas drugi ne/namjerno plašili, hehe )

Ako sam spasio barem dvojicu – trojicu novajlija da ne prodaju sa gubitkom moja misija je uspjela. Vjerujem da im je sad jako drago što to nisu napravili[thumbsup]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Dolar na najvišoj razini u mjesec dana
Business.hr/Hina
25.04.2008 12:58

Američki je dolar danas na valutnim tržištima dosegnuo najvišu razinu u posljednjih mjesec dana u odnosu na najznačajnije svjetske valute jer statistički podaci ukazuju na moguće poboljšanje situacije u američkom gospodarstvu.

Dolarov indeks, koji prati kretanje tečaja američke prema ostalim najznačajnijim svjetskim valutama, dosegnuo je jutros 73,021 DXY, najvišu razinu u mjesec dana. Tečaj eura prema američkoj valuti potonuo je, pak, oko 0,5 posto, na 1,5585 dolara, najnižu razinu od 3. travnja.

Jačanje dolara zahvaljuje se podatku da je prošloga tjedna u SAD-u neočekivano pao broj osoba koji traže pomoć zbog nezaposlenosti. To bi, kažu analitičari, moglo značiti da gospodarstvo nije u tako teškoj situaciji kako se prije mislilo.

[thumbsup]ZSE INTRADAY UPDATE
Rast u uvjetima slabašnog prometa
25.4.2008 13:25:20

ZAGREB – Već i sama činjenica da je trgovina nekolicinom izdanja zbog rasta cijene privremeno obustavljena dovoljno govori o raspoloženju ulagača[thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/smiljanic-rast-nece-usporiti%2c-ali-nece-ni-inflacija,13972.html

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3067261/index.do

New Report

Close