ko?
baron i von braun su dvojca [lol]
uh htio sam sloziti top listu drukera, al’ se bojim da koga zaboravim pa da se naljute [lol] [lol]
ko? baron i von braun su dvojca [lol] uh htio sam sloziti top listu drukera, al’ se bojim da koga zaboravim pa da se naljute [lol] [lol]
Čeki, pa mi smo govorili o fundamentalistima a ti sad o drukerima[huh]
zg28: ” Zanimljivo je da dvije najbolje hrvatske dionice INA i HT padaju a ve ostalo raste. Prosto nevjerovatno. Nije da mi ne paše ali neznam kako bi objasnio ” Lijepo, te dvije su najmanje padale.
pa da,najmanje padaju i najmanje rastu ali ti daju sigurnost i prosjek od 30% ove godine–meni dosta a Vama?
Pa NIJE ,NARAVNO,ALI VIDIMO SE NA POLUGODIŠNJEM obračunu pa čemo brojiti novce(ja) a vi minuse koji ste tek sada ublažili ali čete ga opet vrlo brzo produbiti jer ne vjerujete fundamentima nego li krdu,pa nastavite dečki[thumbsup][lol]
Čeki, pa mi smo govorili o fundamentalistima a ti sad o drukerima[huh]
sala Mateja!!!
[thumbsup]Pozitivna serija nastavljena peti dan zaredom
ZAGREB – Za usporedbu aktualnih zbivanja valja se vratiti daleko unazad, još na kraj rujna, kada je CROBEX uspio povezati niz od osam dana uzastopnog rasta[thumbsup][smiley][wink]
mateja: ” Čeki, pa mi smo govorili o fundamentalistima a ti sad o drukerima[huh] ” sala Mateja!!!
Pa imala sam takav osječaj jer si dao smajliče koji se rolaju, zato sam ga i ja stavila[thumbsup]
Većina čeka u cash-u što je znak za recimo ne prodavati.[thumbsup]
A zašto prodavati??
Bolje je pitanje tko će sada prodavati ogromne količine. Sada se broje minusi, no, za sada veće korekcije ne bi trebalo biti, barem ja tako mislim. Osim ako netko ne odluči drugačije.[thumbsup]
nažalost,
prodavati će oni koji su kupovali prošli tjedan da izvuku kuju kunu i onda opet ispočetka
ANRICOM: ” A zašto prodavati?? ” Bolje je pitanje tko će sada prodavati ogromne količine. Sada se broje minusi, no, za sada veće korekcije ne bi trebalo biti, barem ja tako mislim. Osim ako netko ne odluči drugačije.[thumbsup]