Da li koga zabrinjava munjeviti oporavak dionica. Ja moram priznati da sam ipak malo skeptičan. Mislim da je trend preokrenut, ali bit će još šokova. Oni međedi koji su kupovali blizu dna mogli kapitalizirati dobit, a onda …. Treba bit izrazito oprezan, ovo sve izgleda kao jo-jo efekt. Što brže dolje, to brže ore, pa ponovno. Mene to ne tangira, jer sam prikovan u ADRS i HT sa 70%.[cool]
Malo.
Mišljenja sam da ovo baš i nije oporavak ali da neće biti niti ispod 3000 crobex.
***obrisano***
Da li koga zabrinjava munjeviti oporavak dionica.
Ja moram priznati da sam ipak malo skeptičan. Mislim da je trend preokrenut, ali bit će još šokova. Oni međedi koji su kupovali blizu dna mogli kapitalizirati dobit, a onda ….
Treba bit izrazito oprezan, ovo sve izgleda kao jo-jo efekt. Što brže dolje, to brže ore, pa ponovno.
Mene to ne tangira, jer sam prikovan u ADRS i HT sa 70%.[cool]
Opet jedan u dionicama koje se nisu maknule pa druka pad. jos je rano. nadam se da je svima vec jasno da se trend preokrenuo, pa uopce nije upitno kuda idemo. a sad koliko cemo valova napraviti, uopce mi nije bitno.
HugoChavez: ” Da li koga zabrinjava munjeviti oporavak dionica. Ja moram priznati da sam ipak malo skeptičan. Mislim da je trend preokrenut, ali bit će još šokova. Oni međedi koji su kupovali blizu dna mogli kapitalizirati dobit, a onda …. Treba bit izrazito oprezan, ovo sve izgleda kao jo-jo efekt. Što brže dolje, to brže ore, pa ponovno. Mene to ne tangira, jer sam prikovan u ADRS i HT sa 70%.[cool] ” Opet jedan u dionicama koje se nisu maknule pa druka pad. jos je rano. nadam se da je svima vec jasno da se trend preokrenuo, pa uopce nije upitno kuda idemo. a sad koliko cemo valova napraviti, uopce mi nije bitno.
Možda vama nije, ali labilnijima svakako može itekako biti…
A ja ponavljam, mene to ne tangira, jer sam prikovan, k’o što Grdović piva “tu su moji didovi , davno sidro bacili, mene vezali.”
@ Sasko
Mogu i ja za vas reći, evo još jedan koji druka gore, gore, jer čeka target za istresanje naivcima.
Stvarno su ljudi na forumima postali osjetljivi i isključivi.
Ja sam vrlo skeptičan po pitanju “pravog” oporavka. Ovo mi se čini kao politička direktiva – par emisija na TV i pogurajte malo gore. Bilo bi lijepo da je ovo dugoročni trend, ali mislim da nas čeka još neizvijesnosti. Ako u svijetu prevlada optimizam, na jesen…
Ja za sve dionice koje imam u portfelju mislim da su fundamentalno podcijenjene i da imam para dokupljivao bih. Za mene, to je dovoljan razlog za rast tržišta, dok god sve ne dođe na svoje – onda opet možemo pričati o novom padu i novom ciklusu tržišta. Prestanite trtarit non stop – bitno je da su dionice jeftine, a riješili smo se i povlačenja sredstava od mirovinskih fondova, i margin callova, i Kosova, i ostalih negativnih stvari. Amerika, od koje je sve i krenulo, je skoro anulirala svoje gubitke od početka godine, a koliko nama još treba? Ionako je ovo bio isforsirani brutalan pad gdje su svi prodavali jer su morali – red je da se istom brzinom i vratimo. Također, ulazimo u NATO i EU, i ja ne vidim neki ozbiljniji razlog za novi teži pad tržišta osim ako u svijetu ne izbije ekonomska kriza – a onda novac koji smo uložili ionako neće vrijedit ništa pa nam je svejedno!
[smiley]
Ja za sve dionice koje imam u portfelju mislim da su fundamentalno podcijenjene i da imam para dokupljivao bih. Za mene, to je dovoljan razlog za rast tržišta, dok god sve ne dođe na svoje – onda opet možemo pričati o novom padu i novom ciklusu tržišta. Prestanite trtarit non stop – bitno je da su dionice jeftine, a riješili smo se i povlačenja sredstava od mirovinskih fondova, i margin callova, i Kosova, i ostalih negativnih stvari. Amerika, od koje je sve i krenulo, je skoro anulirala svoje gubitke od početka godine, a koliko nama još treba? Ionako je ovo bio isforsirani brutalan pad gdje su svi prodavali jer su morali – red je da se istom brzinom i vratimo. Također, ulazimo u NATO i EU, i ja ne vidim neki ozbiljniji razlog za novi teži pad tržišta osim ako u svijetu ne izbije ekonomska kriza – a onda novac koji smo uložili ionako neće vrijedit ništa pa nam je svejedno! [smiley]
Slažem se sa svime…izgleda da fundamentalisti ipak na kraju pobjeđuju
Black Lord:
”
Ja za sve dionice koje imam u portfelju mislim da su fundamentalno podcijenjene i da imam para dokupljivao bih. Za mene, to je dovoljan razlog za rast tržišta, dok god sve ne dođe na svoje – onda opet možemo pričati o novom padu i novom ciklusu tržišta. Prestanite trtarit non stop – bitno je da su dionice jeftine, a riješili smo se i povlačenja sredstava od mirovinskih fondova, i margin callova, i Kosova, i ostalih negativnih stvari. Amerika, od koje je sve i krenulo, je skoro anulirala svoje gubitke od početka godine, a koliko nama još treba? Ionako je ovo bio isforsirani brutalan pad gdje su svi prodavali jer su morali – red je da se istom brzinom i vratimo. Također, ulazimo u NATO i EU, i ja ne vidim neki ozbiljniji razlog za novi teži pad tržišta osim ako u svijetu ne izbije ekonomska kriza – a onda novac koji smo uložili ionako neće vrijedit ništa pa nam je svejedno! [smiley]
”
svih 4 na forumu?[wink]
mateja:
”
Black Lord:
”
”
”
svih 4 na forumu?[wink]
svih pet [embarass]
Slažem se sa svime…izgleda da fundamentalisti ipak na kraju pobjeđuju ” svih 4 na forumu?[wink] ” svih pet [embarass]
Znala sam da nas je pet[thumbsup]