pa izvješća jesu dobra…ako je nominalni BDP rastao nekih 9-10% ( neznam kolika je inflacija bila) a rast dobiti bio duplo veći onda je to više nego dobro. drugi je par rukava što su cijene dionica otišle puno više. no izvješća ko izvješća su dobra.
pa izvješća jesu dobra…ako je nominalni BDP rastao nekih 9-10% ( neznam kolika je inflacija bila) a rast dobiti bio duplo veći onda je to više nego dobro. drugi je par rukava što su cijene dionica otišle puno više. no izvješća ko izvješća su dobra.
Opet vi isto, rekao sam da su izvješća razočarala ako gledaš tržišnu trenutnu vrijednost dionice. Što mi znači dobit od 70 milijuna ako ne opravdava trenutnu cijenu. Ništa![bye]
budd:
”
Rnnn. Tako je, precijenjeni smo, trebao bi crobex pasti na 1000, tako da se svi vi u kešu ukrcate i na brzinu obogatite.
”
Sviđa mi se ideja. Pogotovo kad to kaže stari J.P.[lol]
Zapravo, ne bih se niti ja bunio. Dapače
Opet vi isto, rekao sam da su izvješća razočarala ako gledaš tržišnu trenutnu vrijednost dionice. Što mi znači dobit od 70 milijuna ako ne opravdava trenutnu cijenu. Ništa![bye]
svojim pristupom mozes investirat na uredjenim trzistima, emerging markets su nesto sasvim drugo. a da je crobex bio skup na 5.400 bio je. to nitko ne osporava. a da je opet sad jeftin i to je cinjenica.
Koja ludnica, super. [thumbsup]
Zanimljivo je da dvije najbolje hrvatske dionice INA i HT padaju a ve ostalo raste. Prosto nevjerovatno. Nije da mi ne paše ali neznam kako bi objasnio
Sad nitko ne žuga i zaziva HANFU kad se exponencijalno raste….[lol]
Zanimljivo je da dvije najbolje hrvatske dionice INA i HT padaju a ve ostalo raste. Prosto nevjerovatno. Nije da mi ne paše ali neznam kako bi objasnio
Dočekat će i one svojih 5 minuta, bez brige.
HT drže čvrsto a imaju argumente, radnici, blabalabla[thumbsup]