Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa izvješća jesu dobra…ako je nominalni BDP rastao nekih 9-10% ( neznam kolika je inflacija bila) a rast dobiti bio duplo veći onda je to više nego dobro. drugi je par rukava što su cijene dionica otišle puno više. no izvješća ko izvješća su dobra.

pa izvješća jesu dobra…ako je nominalni BDP rastao nekih 9-10% ( neznam kolika je inflacija bila) a rast dobiti bio duplo veći onda je to više nego dobro. drugi je par rukava što su cijene dionica otišle puno više. no izvješća ko izvješća su dobra.

Opet vi isto, rekao sam da su izvješća razočarala ako gledaš tržišnu trenutnu vrijednost dionice. Što mi znači dobit od 70 milijuna ako ne opravdava trenutnu cijenu. Ništa![bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

budd:

Rnnn. Tako je, precijenjeni smo, trebao bi crobex pasti na 1000, tako da se svi vi u kešu ukrcate i na brzinu obogatite.

Sviđa mi se ideja. Pogotovo kad to kaže stari J.P.[lol]

Zapravo, ne bih se niti ja bunio. Dapače

Hell is Empty and all the Devils are Here

Opet vi isto, rekao sam da su izvješća razočarala ako gledaš tržišnu trenutnu vrijednost dionice. Što mi znači dobit od 70 milijuna ako ne opravdava trenutnu cijenu. Ništa![bye]

svojim pristupom mozes investirat na uredjenim trzistima, emerging markets su nesto sasvim drugo. a da je crobex bio skup na 5.400 bio je. to nitko ne osporava. a da je opet sad jeftin i to je cinjenica.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

da sada ima jeftnih dionica, ima! no da je cijeli crobex jeftin?[shocked]

Danas ćemo vidjeti najbrži prst na djelu
Odoše mnoge dionice u blokadu vrlo brzo

Evo i LEDO u blokadi

14.04.2008.

Koja ludnica, super. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Zanimljivo je da dvije najbolje hrvatske dionice INA i HT padaju a ve ostalo raste. Prosto nevjerovatno. Nije da mi ne paše ali neznam kako bi objasnio

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Sad nitko ne žuga i zaziva HANFU kad se exponencijalno raste….[lol]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Zanimljivo je da dvije najbolje hrvatske dionice INA i HT padaju a ve ostalo raste. Prosto nevjerovatno. Nije da mi ne paše ali neznam kako bi objasnio

Dočekat će i one svojih 5 minuta, bez brige.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

HT drže čvrsto a imaju argumente, radnici, blabalabla[thumbsup]

New Report

Close