Oporavak burze

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Oporavak burze

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

Dionice uz diskont – novi način dolaska banaka do kapitala

Financijskim institucijama u svijetu postaje sve teže doći do svježeg kapitala putem dioničkih tržišta kako se sve više koriste tim izvorom, pa bi im se ubuduće moglo dogoditi da sve češće prodaju dionice uz diskont, piše novinska agencija Reuters.

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Ne vidi m razlog da bi danas padali ,zato sam siguran da idemo u pozitivnom smjeru[thumbsup]

Ne vidi m razlog da bi danas padali ,zato sam siguran da idemo u pozitivnom smjeru[thumbsup]

Slažem se, kratkoročno smo ok, sad dugoročno, ovisi samo i jedino o poslovanju tvrtki. Nadam se da neće razočarati kao što su s godišnjim izvješćima razočarali uglavnom.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Azija u debelom plusu[thumbsup]

Slažem se, kratkoročno smo ok, sad dugoročno, ovisi samo i jedino o poslovanju tvrtki. Nadam se da neće razočarati kao što su s godišnjim izvješćima razočarali uglavnom.[thumbsup]

na razinama na kojima smo trenutno ne ovisimo bas o nicem. na ovim razinama smo i kratkorocno i dugorocno u odlicnoj poziciji.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

razočarali sa godišnjim izvješćima? rast dobiti cca. 20%, očekivanja su bila veća?
anyhow, po meni smo još precijenjeni, usprkos optimizmu koji se vratio. neće biti dugog vijeka.

razočarali sa godišnjim izvješćima? rast dobiti cca. 20%, očekivanja su bila veća?
anyhow, po meni smo još precijenjeni, usprkos optimizmu koji se vratio. neće biti dugog vijeka.

Rnnn. Tako je, precijenjeni smo, trebao bi crobex pasti na 1000, tako da se svi vi u kešu ukrcate i na brzinu obogatite.

Hell is Empty and all the Devils are Here

razočarali sa godišnjim izvješćima? rast dobiti cca. 20%, očekivanja su bila veća? anyhow, po meni smo još precijenjeni, usprkos optimizmu koji se vratio. neće biti dugog vijeka.

Da razočarali ako gledaš tržišnu cijenu koja je recimo narasla 2-3 putam, a izvješće o dobiti recimo povećano za 10% ili čak smanjeno. Onda se čude ovi jer gledaju cijenu koja je u trenutku izvješća, a ne koliko je u cijeloj godini porasla.
Vidim da su apetiti i dalje veliki, tako da svima želim sreću. Hrvatska nije Švicarska, Hrvatske tvrtke cijene na CROBEX-u 5.500 teško da će ikada opravdati, a kako stoje stvari teško će i na ovim razinama.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da razočarali ako gledaš tržišnu cijenu koja je recimo narasla 2-3 putam, a izvješće o dobiti recimo povećano za 10% ili čak smanjeno. Onda se čude ovi jer gledaju cijenu koja je u trenutku izvješća, a ne koliko je u cijeloj godini porasla.
Vidim da su apetiti i dalje veliki, tako da svima želim sreću. Hrvatska nije Švicarska, Hrvatske tvrtke cijene na CROBEX-u 5.500 teško da će ikada opravdati, a kako stoje stvari teško će i na ovim razinama.[thumbsup]

na ovaj tvoj postu mogu napisati samo jedno. PISES GLUPOSTI!!!

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Rnnn. Tako je, precijenjeni smo, trebao bi crobex pasti na 1000, tako da se svi vi u kešu ukrcate i na brzinu obogatite.

Sviđa mi se ideja. Pogotovo kad to kaže stari J.P.[lol]

na ovaj tvoj postu mogu napisati samo jedno. PISES GLUPOSTI!!!

Moguće kolega, samo ne znam kako će to vama pomoći. Kroz cijelo ovo vrijeme držao sam svoga pravila i zato sam korekciju za sada “dobro prošao”. Nisam lagao sebe i drugima kako su izvješća koja stižu na tržište kapitala odlična, kako su sve sami Microsofti u na njemu, ne znaš koje bolje posluje, onaj s 10 milijuna gubitaka ili onaj s 3 itd. Puno sreće kolega, trebat će nam svima nama.

Tko se drži fundamenata taj zna o čemu pričam.

New Report

Close